Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2021. Július 26. 09:00, hétfő | PR
Forrás: (x)

Outfit ötletek férfiaknak rövidnadrággal

Outfit ötletek férfiaknak rövidnadrággal

A férfiak egyik kedvelt ruhadarabja nem más, mint a rövidnadrág.

Sokan azonban kétségbe esnek, amikor egyes ruhadarabok párosításáról van szó, pedig a rövidnadrágot nem pusztán pólóval lehet kombinálni, hanem akár egy-egy pulóverrel is. És erre még nyáron is van lehetőség, főleg, ha sok nyáresti programot szervezünk, vagy éppen kedveljük a hajókirándulásokat, hajókázásokat. Mindenki tudja, hogy a vízen mindig néhány fokkal hűvösebb van, így bizony feltér a pulóver, ami remek összhatást alkot egy jól megválasztott rövidnadrággal. Csak azt kell tudnunk, hogy milyen rövidnadrágot, milyen pulóverrel kombináljunk. Néhány outfit ötlet következik!

4 outfit ötlet rövidnadrággal és pulóverrel

A férfi pulóverkínálat széles, csak úgy, mint a rövidnadrág választék. A pulóverek között találhatunk klasszikus stílusút is és kardigánt, ami hihetetlenül jól mutat egy chino rövidnadrággal. Ha hajókirándulást tervezünk, akkor egy nagyon elegáns és férfias outfitet alakíthatunk ki nagyon egyszerűen. Hogyan állítsuk össze a szettet? Válasszunk egy kék chino rövidnadrágot, ehhez párosítsunk egy bézs vagy barna kardigánt. A kontraszt megteremtése érdekében, lágyítsunk kicsit az elegánsabb vonalon egy fehér, akár kerek nyakú, akár gombos pólóval és egy fehér színű sneakers cipővel.

A sportos outfit kialakítása sem nehéz és bonyolult feladat. Ebben az esetben alapdarab egy melegítőnadrág. A személyes stílusunk és ízlésünk határozza meg, hogy egyszínűt vagy többszínűt választunk. A lényeg és a fókusz úgyis az összhatáson lesz és ezt a férfi pulóver segít majd nekünk megteremteni. A sportos nadrághoz mindenképpen egy gallér nélküli pulóvert válasszunk. A hosszú ujjú kényelmes férfi pulóverek között keressünk színvilágban és fazonban passzoló darabot. Jó ötlet egy nyakrésznél cipzáras is, amely remekül illeszkedik a testalkathoz. Ehhez a szetthez is jól illik egy pár sportcipő.

Sok férfi kedvenc ruhadarabja a terepmintás rövidnadrág. Sokan nem tudják, de egy ilyen nadrággal szintén kombinálhatunk férfi hosszú ujjú felsőt, csak a színek harmóniájára kell törekednünk. Próbáljunk olyan színű felsőt választani a nadrághoz, amely a nadrágon a legdominánsabb. Ha ez egy fekete szín, akkor a férfi pulóver is lehet fekete. És a sportcipő is lehet ilyen színű.

A kapucnis pulóverek is nagy közkedveltségnek örvendenek a férfiak körében. Nem csak a sportos, belebújós, hanem a gombos változat is. A férfi rövidnadrágok közül jól illik egy ilyen pulóverhez egy farmernadrág és még a chino rövidnadrág is. Az outfit kialakításához szükségünk lesz egy kék farmer rövidnadrágra, egy fehér, kerek nyakú pólóra, egy kapucnis kardigánra és egy olyan színű sportcipőre vagy mokaszinre, amely a legmeghatározóbb szín a pulóveren. Ha ez egy szürke szín, akkor a cipő is legyen ilyen színű.

A fotó forrása:
SFIO CRACHO / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.