Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2014. Február 06. 16:36, csütörtök | Helyi sport
Forrás: DLSZ

Rajtra kész a DPASE

Rajtra kész a DPASE

Véget ért a téli átigazolási időszak, így némi változtatásokkal a Dunaújváros PASE a Ness Hungary NB II-es bajnokságban a második helyről várja a folytatást.

Az újvárosi csapat már túl van néhány edzőmérkőzésen s összesen öt játékos döntött úgy, hogy máshol folytatja az idényt. Papp Máté visszatér csapatához a Videotonhoz, Sitku Illés a dorogiakat erősíti tovább, Köntös Dániel Csákváron folytatja NB III-as mezőnyben, Micskó Márk Szekszárd felé tendál, illetve Birtalan Bontod a Tatatbányánál folytatja pályafutását.
Akik pedig erősítik a DPASE keretét: Sárközi Norbert a Videoton csapatától, Dániel Csaba az ifjú kapus REAC csapatától érkezett, illetve Petneházi Márk és Urbin Péter a Mezőkövesd és a Balmazújváros csapatától jött Dunaújvárosba. A játékosok mellék Szabó András erőnléti edző is segíti a csapat munkáját a 2014-es évben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben