Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2014. Március 24. 13:13, hétfő | Sport
Forrás: InfoVáros | Hajósi Miklós

Rebenland Rallyn a CRASH-MEN TEAM

Rebenland Rallyn a CRASH-MEN TEAM

A Mitropa Rally Cup első versenye a Rebenland Rallye volt most március 21-22-én Ausztriában.

Juhász Csabával beszélgetek a verseny után.

Kellemes időben és gyönyörű tájakon versenyeztetek Bencs Gabival és a Honda Civic FD2-val, míg a Civic meg nem makacsolta magát.

Mi is történt vele, illetve addig teljesített tíz gyorson, hogy éreztétek magatokat?

- Alapvetően az egész verseny nagyon rosszul kezdődött, előző vasárnap bevittük a nagyobb fiamat a kórházba, mert rosszul lett. Kiderült, hogy elkapott egy vírust és keddig bent is tartották. Ha nem jött volna rendbe, akkor ugrott volna a verseny, de ez akkor mellékes volt számomra.

Kedden délben kiderült, szerdán indulhatunk a versenyre, csak azt nem tudtam, hogy ezt a vírust és én is elkaptam. Szerda éjjel szinte a mosdóban aludtam, csütörtökön egész nap nem mertem sem enni, sem inni, ezért délutánra olyan gyenge voltam, hogy mondtam Gabinak, hagyjuk abba a pálya bejárást, mert semmi értelme tovább nyúzni magam. Pénteken pedig Petrovics Laci barátom kiültetett a napra, hogy színem legyen, mert szerinte úgy néztem ki, mint akit levágtak a keresztről.

Végül Gabiék valahogy összeszögeltek Lacival és már rajtolhattunk is.

Az első gyorson nem voltunk egy űrrakéta, de aztán belejöttünk és egyre jobb időket mentünk. Az abszolút 24. helyről álltunk ki, ami nem rossz ezzel az autóval. Főleg úgy, hogy le voltam amortizálva.

A Rebenland Rallye egy versenyautót és versenyzőt egyaránt megterhelő verseny szokott lenni. Ez most sem volt másként. Mint tudjuk nem nagyon lehet egy magyarországi pályához sem hasonlítani. Gábor számára is kihívás volt az a verseny. Mennyire tudtatok összeszokni?

- Szerintem egyre jobban mentünk együtt. Érdekes, hogy az éjszakai gyorsaságin mondta a legjobban az itinert, ami a legnehezebb. Másnap pedig minden flottul ment, amíg a sebességváltó meg nem adta magát. A végére csak az ötödik fokozat maradt, amivel még eljutottunk a szerviz parkig. Sajnos a Hondán nem lehet 40 perc alatt váltót cserélni, így kiálltunk a versenyből.

Az adminisztratívon ismét ajándékokkal halmoztak el a rendezők. Mit is, miért is kaptatok.

- Csak az idény eleji szokásos Mitropa ruházat kiosztása történt. Ez itt baráti, családi hangulatban történik.

A Miskolc Rallyn mivel fogsz indulni és ki fog navigálni neked?

- A Miskolc Rallye-ra a Hondával neveztünk Zsoltival a testvéremmel, remélem az autó elkészül és el tudunk indulni a versenyen.

Külön köszönöm az ausztriai segítséget Petrovics Lacinak és Kedvesének, Füredi Andrisnak és a Rónay párnak.

Köszönjük Partnereink segítségét!

Per-Med Bt. Tiszaújváros Transz.Demeter Transz. Ziad-Med Bt.Technor 93 Kft. Phobex Kft.Mfactory.Spoonsports.Mugen - Power. Bio Balls Hungary Kft. Dynea Kft.Tarmer Kft. Car - Tools Kft.Mahiti Kft.Észak - Trend - Papír.DDZ MED Kft.Global Star.Komplex - D, T-Rental. Profi - Tax Center Kft. Exias Kft. ML-Log Kft. POP Kft. Eastjob. Joanna. Mihidra Kft. Pikktel Kft. Zsoma-Ker Kft. Eutin Kft. Wolf Montage Kft.Tiger-Tools. Balomo Kft. Öko Transz. Maldon Kft. Unify Plus Kft. Kartel 97Bt. Bezama Kft. Adó-Dó Plusz Kft. Product T-Pride Kft. Oldpit Kft. R-Pex2000 kft. Andrezol-net Kft. www.madeinmiskolc.hu. H.B c.e. Mérnöki Szolgáltató Építő és Kereskedelmi Kft. aquageneral.hu. Kelet-Atlasz Kompresszor Kft. Digit-Center Kft. www.infovaros.hu. Max Transport. Szenzortechnika. Baromfiudvar 2000 Kft. Castrol. Unilub Kft. Assist-Trend Észak Kft. BB-Logistic.eu. Balogh és Fia Trans Bt. Horváth Kft. Távit Kft. Autó M3 Szervíz és Diagnosztika. T-Rental. Indura 2006 Kft. D.D-Z.- MED Kft. Szamsped Transz Kft. Best Tyre Kft.TGK Trans Kft. Technor 93 Kft. R-salus Kft, Schönherz Iskolaszövetkezet, Barton 07 Kft, Vivifer.hu, Dolphinet Kft. www.infovaros.hu,

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 10:06, hétfő | Sport

Fucsovics 29 helyet javított a tenisz-világranglistán, Marozsán a 38.

Fucsovics Márton a bukaresti tornagyőzelmével 29 helyet javított, ezzel 53. a férfi teniszezők világranglistáján, melyen legjobb magyarként Marozsán Fábián a 38.

2024. Április 21. 11:25, vasárnap | Sport

Kínai Nagydíj - Verstappen rajt-cél győzelmet aratott Sanghajban

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Kínai Nagydíjat, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.

2024. Április 21. 06:00, vasárnap | Sport

A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros

A Ferencváros megnyerte sorozatban a hatodik, összességében pedig a 35. bajnoki címét, mivel hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a kieső helyen álló Kisvárdával

2024. Április 20. 09:46, szombat | Sport

Győzelemmel avatta fel az Alba Arénát a magyar jégkorong-válogatott

A jövő vasárnap kezdődő divízió I/A-világbajnokság előtt álló magyar férfi jégkorong-válogatott 2-1-re legyőzte az elitben szereplő norvég csapatot a székesfehérvári Alba Aréna avató mérkőzésén pénteken.