Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2013. Július 10. 10:25, szerda | Helyi

Repülőjegy New York-ba, 15 perc alatt

Repülőjegy New York-ba, 15 perc alatt

A Dunaújvárosi Főiskola volt kommunikáció- és médiatudomány szakos hallgatója, Kolozsvári Zoltán, a tengerentúlon képviseli hazánkat egy nagyszabású versenyen.

Kolozsvári Zoltán, a budapesti Portfolio Night All-Stars címének nyertese képviseli Magyarországot augusztusban az Art Directors Club, a Ford és az Adobe által megrendezésre kerülő egyhetes new york-i kreatív versenyen.

A Portfolio Night egy kontinenseken átívelő kreatív portfólió börze, amit idén a világ 24 különböző városában rendeztek meg Los Angelestől Mumbaion át Tokióig. A képlet egyszerű, a jelentkezők az adott város nagy reklámügynökségei kreatív igazgatóinak 15 perces „rapidrandik” keretében mutathatják be munkájukat és ezzel önmagukat is.

Budapesten idén harmadik alkalommal rendezték meg az eseményt, ami ezzel az alkalommal egy új versennyel is kibővült, a résztvevők lehetőséget kaptak arra, hogy repülőjegyre váltsák a 15 perceiket. Minden Portfolio Night eseményen kiválasztásra került a legjobb portfólió tulajdonosa és a huszonnégy nyertes New Yorkban találkozik majd, hogy közösen dolgozzanak egy egyhetes kreatív feladaton.
A new york-i verseny augusztus 5-én veszi kezdetét, amikor a Ford Motor Company prezentálja majd résztvevőknek a rájuk váró kreatív brief-et. A versenyzőknek egy hetük lesz kis csapatokban a kampány kidolgozására, amit 10 percben prezentálnak majd a Ford és az Art Directors Club képviselőinek, akik a prezentációk végezetével értékelik a munkákat és kihirdetik a végső győztes csapatot.

A budapesti Portfolio Nighton Kolozsvári Zoltán a Dunaújvárosi Főiskola, 2013-ban kommunikáció- és médiatudomány szakon végzett hallgatója nyerte el ezt a címet és ezzel a lehetőséget, hogy ő képviselje Magyarországot a nemzetközi eseményen.

A győztes portfólió egyik projektje a Sanoini nevű, elsősorban nyelvtanulók számára készülő, a szótárfüzetet kiváltó és a szótanulást segítő mobilalkalmazás részletesen kidolgozott koncepciója, látványterve és promóciós terve volt. A másik pedig a Kaleidea Works néven újonnan alapuló kreatív stúdió arculatát és weboldalának látványtervét mutatta be.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.