Városlista
2022. június 29, szerda - Péter, Pál

Hírek

2011. December 20. 08:04, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Rihanna totál eszét vesztette

Rihanna totál eszét vesztette

Az énekesnő még csak 23 éves, de egyre többen aggódnak az életéért. Közeli barátai azt suttogják, lassan a szakadék szélére sodródik, és közel áll a teljes kiégéshez.

Először akkor ijedt meg mindenki, amikor néhány hete Rihanna a kimerültség miatt kórházba került. De miután kiengedték akkor sem változott semmi. Folytatta koncertkörútját, és azóta is minden este más bárban vedel, hajnalig bulizik, és reggel gyakorlatilag azt sem tudja mi történt vele. Barátai szerint, mindezt nem csak a turné körüli stressznek köszönhető, már otthon, Amerikában elkezdődött a mélyrepülés.

Az In Touch magazin a napokban bejutott a sztár Beverly Hills-i 4,5 millió dolláros otthonába, és megdöbbentő látvány fogadta őket. A villanydrótok, vízvezetékek kiszaggatva lógtak a falból, a szőnyegpadló bepenészedett a kiöntött alkoholtól, a falakból csak úgy áradt a füst és mindenhol cigarettacsikkek hevertek. Minden arról árulkodott, hogy a több mint 8000 négyzetméteres ház gyakran óriási dorbézolások színhelye. "Sajnos, így él- nyilatkozta egy közeli barát. - Akinek ilyen az otthona, annak lassan az egész élete szétesik. Néha annyit dohányzik, hogy megszólalni sem tud, úgy fájnak a hangszálai. Sőt, már reggel is iszik, hogy elnyomja a fájdalmait és énekelni tudjon." Egyre többen aggódnak Rihannáért, nehogy egy reggel arra ébredjen a világ, hogy ismét egy fiatal tehetséget vesztett el.

Címkék: rihanna

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.

2022. Június 22. 10:07, szerda | Bulvár

Guy Ritchie játékfilmet rendez a Herkules című rajzfilmből

Az 1997-ben bemutatott Herkules című rajzfilmből rendez játékfilmet Guy Ritchie, aki pár éve az Aladdin filmváltozatát is elkészítette.