Városlista
2022. július 6, szerda - Csaba

Hírek

2012. Március 20. 07:21, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Rihanna vissza akarja kapni a fenekét

Rihanna vissza akarja kapni a fenekét

Újra nagy feneket akar magának Rihanna, a közelmúltban ugyanis leadott pár kilót, és ezt leginkább a hátsó fele bánja. A cél érdekében a sztár jégkrémet eszik, és lovagolni is akar.

Rihanna nemrég azt nyilatkozta, hogy az utóbbi időben nagyon megszerette a saját testét - ez azonban nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem is akar változtatni rajta. A sztár - aki pár napja egy teljesen átlátszó felsőben mutatta meg, mennyire büszke magára - azt mondja: szeretné, ha nagyobb lenne a feneke, a közelmúltban ugyanis leadott pár kilót, és ennek a nagy része a hátsójáról ment le, ami nincs ínyére.

"Keményen dolgozom rajta, hogy visszakapjam a régi fenekemet. Az volt a kedvenc testrészem, de egyszerűen eltűnt! - nyilatkozta az énekesnő, majd azt is elárulta, milyen erőfeszítéseket tesz a cél érdekében. - Mindent megeszem, ami csak az utamba kerül. Jégkrém, gyorséttermi kaja, olasz ételek, minden jöhet. És hamarosan elkezdek gyalogtúrázni is, vagy elliptikus trénert használni, esetleg lovagolni. A lényeg, hogy a fenekemre akarok rádolgozni."

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.