Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2021. Március 27. 08:51, szombat | Belföld
Forrás: mti/fotók: MTI/Mihádák Zoltán

Robbanás történt egy gyorsbüfében Csepelen

Robbanás történt egy gyorsbüfében Csepelen

Robbanás történt, majd tűz keletkezett egy gyorsbüfében Csepelen péntek délután - közölte Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Kisdi Máté elmondta: a XXI. kerületi Kossuth Lajos utcában egy 25 négyzetméteres üzlethelyiségben történt a robbanás. A tűz tovább terjedését megakadályozták, eloltották.

A gyorsbüféből négy gázpalackot hoztak ki - mondta a szóvivő.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek elmondta: négy mentőegységet riasztottak a helyszínre. Egy férfi és egy nő az arcán, illetve a nyakán égési sérüléseket szenvedett. Őket fájdalomcsillapítás és égési sérüléseik ellátása után a sürgősségi osztályra vitték. A helyszínen volt egy csecsemő és egy 10 év körüli kislány is, akik látszólag nem sérültek meg, de kivizsgálásra a mentők kórházba vitték őket - ismertette.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.