Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2015. Július 14. 02:08, kedd | Helyi

Készen állsz az ölésre?

Készen állsz az ölésre?

Már egészen jól belakták a szigetet. Már csak az a kérdés, hogy a sziget bírja-e a terhelést. Kerítésen kívül is \\\\\\\" kempingezők\\\\\\\", ki függőágyban, ki csak úgy a földön elfáradva várja a maratoni rockőrületet.

A szemeteseken folyik ki a szemét, már a zöldövözet is elég "érdekes", de este még mindig csak jöttek és jöttek és jöttek és... Na itt abbahagyom a tömeg nagyságának érzékeltetését, de roppant mód sokan vannak. Még az Efottnál sem emlékszem ekkora tömegre, majd most kiderül, hogy mit bír a sziget, mert a sátorhelyek már fullon vannak. És szinte minden métere teljesen kihasználva, kezdődhet a zúzás. Képen: Már a bejárat előtt is kezdenek berendezkedni.

Beengedés, motozás. Az elkobzott piákon keresztül vezet a beléptetés, de addigra már nyilvánvaló, többen az érkezők közül már egyáltalán nem szomjasak. Viszont mindenki kedves, barátságos, és roppant mód vidám. És ez nincs mindig szoros összefüggésben a nem szomjassággal.

Egy apuka a hét év körüli fiát terelgette, elmondta, hogy nem lehet elég korán kezdeni a rockot. A gyerek egyéves kora óta fesztiválozik, lassan már ő fogja elvinni az apját. De idősebb rockerek ugyanúgy készen állnak a zúzásra, mint a karon ülő kisdedek.

A kantin egyik részén, ahol a fogkrém meg egyéb hasznos dolgok találhatók még üresek, a másik üzletben, ahol minden fontos kellék megtalálható ( pólók, kendők) folyamatos a vásárlás. A dresscode szerint nem árt, ha feketében vagyunk, és ha a pólónkon van mondjunk egy felirat arról, hogy készen állunk az ölésre, akkor mindenképpen sikerünk lesz. Ifjú hölgyek előkereshetik a kis fekete fűzős tüll rucijukat, egy surranóval vitathatatlanul fesztivál autentikussá válnak.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.