Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Október 09. 05:42, szerda | Helyi sport

Röpladásoknak drukkolhatunk

Röpladásoknak drukkolhatunk

Vasárnap a Junior kupa első fordulójában játszottak a röplabdás gyerekeink Kazincbarcikán.A DEAC (Debrecen) és a Vegyész RC Kazincbarcika csapatát is legyőzték, így az első forduló után csoportelsők vagyunk.

A hétvégén rangadóra készül a csapat, vasárnap 16:00 órai kezdettel a MAFC lesz az ellenfelük. A Műegyetem csapata tavaly borsot tört az orruk alá, hazai pályán győzte le a röplandásainkat 3:2-re. Van mit visszatörlesztenie a csapatnak.

Tomanóczy Tibor szerint sorsdöntő lesz hogy a nyitásaink mennyire lesznek támadó jellegűek:

- Mennyire tud a csapatunk az elejétől kezdve agresszív kemény röplabdát játszani. A játékosok kellő képen felpörögjenek a meccs kezdetére és a megfelelő mentálisan felkészültség. Nagyon fontos lesz a csapategység és az alázat egymással szemben és az ellenfél tisztelete. Ha úgy játszunk ahogy a Vegyész ellen az utolsó két szettben akkor nem szabad hogy gond legyen. A mérkőzés pikantériája lehet hogy Szabó Balázs átigazolt a MAFC-hoz Budapesten kapott munkát. Nálunk Blázsovics Péter és Banai Máté deréksérülése javulást mutat számítok rájuk.

Vasárnap a serdülő csapat Székesfehérváron fog szerepelni a Masita Rollsplit I. Serdülő kupán. A csapat ellenfelei: Gödöllő, Runkil (Budapest) Felsőváros Masita ( Székesfehérvár) lesznek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.