Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2016. November 24. 09:40, csütörtök | Kék hírek
Forrás: mti

Saját 11 éves kislányát erőszakolta meg egy zalai férfit

Saját 11 éves kislányát erőszakolta meg egy zalai férfit

Saját 11 éves lánya ellen elkövetett szexuális erőszak, veszélyeztetés, valamint zaklatás miatt emeltek vádat egy zalai férfi ellen - közölte a Zala Megyei Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.

A közlemény szerint a 37 éves férfinak 2004-ben élettársi kapcsolatból született kislánya, akivel az élettársi kapcsolat megszűnése után is gondoskodó, szerető apaként bánt. Tavaly azonban ritkábbakká váltak a találkozások, néhányszor a nagyanyjához, majd egyre gyakrabban panziókba vitte láthatások idején a kislányt.

A serdülőkorba ért lányát - annak tiltakozása ellenére - több alkalommal fogdosta, a nemi szervét mutogatta neki és önkielégítést végzett előtte, de azzal is fenyegette, hogy megöli őt vagy az édesanyját, ha nem fekszik le vele.

Egy alkalommal egy nagykanizsai panzióban a folyosóra menekülő kislányt a férfi ruha nélkül üldözte, a támadásnak a recepciós vetett véget azzal, hogy rendőrt hívott, de a lány akkor még nem merte elmondani, mi történt vele.

A múlt év vége óta a kislány már nem akart találkozni az apjával, aki ezért egyre gyakrabban zaklatta telefonon és interneten is, hét és fél hónap alatt több mint ötezerszer hívta fel. A férfi egy idő után nem tudta elérni, ezért a lánya nemi szervéről készült fényképet küldött a gyereke egyik unokatestvérének, aki megmutatta azt a lány édesanyjának, és csak ezt követően mert beszélni a kislány a történtekről.

A Zala Megyei Főügyészség az előzetes letartóztatásban lévő férfi ellen szexuális erőszak, kiskorú veszélyeztetésének bűntette és zaklatás miatt emelt vádat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.