Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2014. Február 01. 20:36, szombat | Helyi

Senki ne induljon útnak!

Senki ne induljon útnak!

Az Országos Meteorológiai Szolgálat 23 óra 59 perctől Fejér megye teljes területére harmadfokúra emelte a riasztási szintet.
Kérjük, hogy a balesetek elkerülése érdekében további tájékoztatásig senki ne induljon útnak.

A Fejér Megyei Védelmi Bizottság határozata alapján Fejér megyében 2014. február 1-je 21 óra 00 perctől a 7,5 tonna össztömeget meghaladó gépjárművek közlekedését megtiltja.

Kérik a tehergépjárművek vezetőit, hogy a legközelebbi várakozásra alkalmas helyen álljanak félre és lehetőség szerint kísérjék figyelemmel a katasztrófavédelem közleményeit. A forgalomkorlátozás visszavonásig érvényes és a rendőrség folyamatosan ellenőrzi a betartását!


Kérik, hogy a balesetek elkerülése érdekében további tájékoztatásig senki ne induljon útnak.

Egyaránt lehet eső, jeges eső és ónos eső is. A tartósan fagypont alatti hőméréklet miatt azokon a részeken is jegesedésre kell számítani, ahol a csapadék nem ónos eső, mivel a talajon az esőcseppek is megfagynak. Esőzés idején a síkosság-mentesítés hatékonysága is jelentősen csökken. Az úton lévő gépjárművezetők fokozott figyelemmel közlekedjenek. Egy útszakaszon belül is előfordulhatnak száraz, sónedves, illetve jéggel fedett részek.
Utazás előtt feltétlenül tájékozódjanak az útviszonyokról és az időjárási körülményekről.


Folyamatosan kísérjék figyelemmel a katasztrófavédelem közleményeit a honlapon és a Facebbok oldalon is. Okostelefonnal és táblagéppel rendelkezők a VÉSZ alkalmazáson keresztül gyors és pontos információkhoz juthatnak.
Amennyiben bajba kerültek, illetve segítségre van szükségük hívják a 105-ös segélykérő telefonszámot!.

A tartósan fagypont alatti hőméréklet miatt azokon a részeken is jegesedésre kell számítani, ahol a csapadék nem ónos eső, mivel a talajon az esőcseppek is megfagynak.

Esőzés idején a síkosság-mentesítés hatékonysága is jelentősen csökken. A gépjárművezetőket és a gyalogosokat is arra kérjük, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek.

Egy útszakaszon belül is előfordulhatnak száraz, sónedves, illetve jéggel fedett részek. Utazás előtt feltétlenül tájékozódjanak az útviszonyokról és az időjárási körülményekről. Kérjük kísérjék figyelemmel a katasztrófavédelem tájékoztatóit és közleményeit! Amennyiben bajba kerültek, illetve segítségre van szükségük hívják a 105-ös segélykérő telefonszámot!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.