Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2016. Szeptember 12. 08:07, hétfő | Helyi sport

Sikeres szereplések

Sikeres szereplések

Szeptember második hétvégéjén a Danubius KSE tollaslabdásai két helyszínen léptek pályára.

Csomor-Németh Lili, Ludman Mira és Nagy Bence Zágrábban két napos nemzetközi junior tollaslabdaversenyen vettek részt.Az U13-as korosztályban, fiú egyéni,leány egyéni és leány páros versenyszámban mutatták meg tudásukat.Életük első nemzetközi versenyén szépen szerepeltek, Nagy Bence mérkőzést is tudott nyerni.


Borbély Hanna, Dobrovitz Barabás Zoltán, Vagyóczki Dávid és Vagyóczki Roland szombat délután a dunaújvárosi tollaslabdasportot képviselték a Decathlon felkérésére.Sportági bemutatót tartottak az áruházban, az érdeklődők ki is próbálhatták ügyességüket és tudásukat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás