Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2020. December 20. 08:00, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Simogatta, majd benyúlt a kislány bugyijába a perverz férfi

Simogatta, majd benyúlt a kislány bugyijába a perverz férfi

Simogatta, fogdosta a mellét, majd a bugyijába is belenyúlt. Befejezték rendőrök a nyomozást annak az 55 éves százhalombattai férfinek az ügyében, aki egy kislányt molesztált.

Gördeszkázott otthonának közelében a 13 éves kislány, amikor 2018. június 12-én kora este egy férfi leszólította. Közelebb lépve hozzá simogatni kezdte, fogdosta a mellét, majd a bugyijába is belenyúlt – közölte a rendőrség.

Hozzátéve, hogy ki tudja, mi történhetett volna, ha a gyerek édesanyja nem tűnik fel az utcában – épp hazafelé tartott.

Látta a földön heverő gördeszkát és szembesült a látvánnyal. Mielőtt hozzájuk ért volna, a férfi átugrott a kerítésen és elmenekült.

Az édesanya értesítette a rendőröket, akik negyedórán belül elfogták a környéken lakó férfit.

Előállítása után kihallgatták, a történteket a férfi egy percig sem tagadta. Előadta, hogy aznap sörözött, amikor pedig meglátta kislányt beszélgetni kezdtek, majd egyre közelebb került hozzá, ahogyan fogalmazott egy idő után „elvesztette a kontrollt”. Azt hitte nem vette észre az édesanya, és tudta, hogy baja lesz, ezért elmenekült, ám a rendőrök hamar megtalálták.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a szexuális erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást befejezte, az ügy iratait megküldte az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során