Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2012. Május 12. 21:35, szombat | Helyi

Sörösüveggel verte fejbe volt barátját

Sörösüveggel verte fejbe volt barátját

Súlyos testi sértés kísérlete miatt indult büntetőeljárás a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon egy 34 éves nő ellen, aki azért, mert volt barátja rendszeresen zaklatja, és ezt megelégelte, egy sörösüveggel fejbe verte.

A támadás során a férfi csak könnyebben sérült, a nő azonban súlyosan, mert az összetört üveg megvágta a kezét.

A mentőktől érkezett jelzés tegnap este arról, hogy Dunaújváros, Széchenyi Parkban egy nő sörösüveggel fejbe verte volt barátját, aki ennek során felszíni könnyű sérüléseket szenvedett.
A nőt azonban súlyos sérüléssel szállították a dunaújvárosi kórházba, mert az összetört üveg elvágta a tenyerén az idegeket, és nem tudta mozgatni. Miután a sérülését megvizsgálták, mentővel a fehérvári kórházba szállították át a Traumatológiai Osztályra kézsebészeti ellátása végett.

A nő a rendőröknek még a dunaújvárosi kórházban annyit mondott, hogy volt barátja kb. egy éve zaklatja, mindig keresi őt, követi és nem tudja elfogadni, hogy a kapcsolatuknak vége van. Ez a tegnapi napon is így történt. Amikor kijött a fodrásztól, a férfi várta. Szóba elegyedtek, majd veszekedni kezdtek, melynek során a volt párja kezéből kivett egy fél literes sörösüveget, amivel fejbe vágta. Ezzel akarta nyomatékosítani, hogy már nem szereti és ne keresse többet.
A férfi – tekintettel arra, hogy állítása szerint a találkozás előtt kb. 10 üveg sört ivott meg – ittassága miatt nem emlékezett a történtekre, csak arra, hogy vérzett a feje és a mentősök ellátták.

A két érintett kihallgatására a későbbiek folyamán kerül sor a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon, melynek Bűnügyi Osztályán az ügyben súlyos testi sértés kísérlete miatt indult büntetőeljárás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.