Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. Július 11. 07:00, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Speed, herbál és kristály volt az őrizetbe vett díler kínálata

Speed, herbál és kristály volt az őrizetbe vett díler kínálata

A nyíregyházi nyomozók új pszichoaktív anyagokat és közel tizenhatmillió forint készpénzt foglaltak le a gyanúsított otthonában.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság nyomozói 2021. július 8-án tartottak kutatást V. Attila 47 éves nyíregyházi lakos otthonában. A nyomozás adatai szerint a férfi ott árusította a kábító hatású tiltott szereket az őt felkereső vevőknek. A rendőrök kábítószerkereső szolgálati kutya segítségével vizsgálták át az ingatlant, ahol különböző fajtájú, összesen 64,5 gramm mennyiségű kábítószer gyanúját keltő anyagot, valamint a tiltott szerek kiméréséhez, csomagolásához használt eszközöket foglaltak le – közölte a rendőrség.

A rendőrök az egyik ágy mögött kialakított rejtekhelyen feltehetően a bűnös tevékenységből szerzett ékszereket, és közel tizenhatmillió forint összegű készpénzt is lefoglaltak, amitől a rendőrök érkezésekor a családtagok igyekeztek megszabadulni. A házfalon ütött nyíláson át próbálták az udvarra juttatni, ami csupán részben sikerült, így bent és kint is bankjegyek hevertek szerteszét.

A nyomozók a férfit új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával a Nyíregyházi Rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták, és őrizetbe vették. A rendőrség előterjesztést tett a férfi letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.