Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2015. December 22. 23:04, kedd | Helyi

Sportolókat jutalmaztak- dstv videóval

Sportolókat jutalmaztak- dstv videóval

A 2015-ös év legjobb dunaújvárosi sportolóit valamint edzőit díjazták a Városházán. Sztankovics László a sportbizottság elnöke 8 díjat adott át az önkormányzat nevében.

Dunaújváros Közgyűlése rendeletben szabályozta, hogy jutalmazásban részesül az a dunaújvárosi székhelyű sportegyesületben igazolt sportoló, csapat illetve sportszakember, aki valamely olimpiai sportág, hivatalos olimpiai versenyszámában felnőtt, junior és ifjúsági korosztályban meghatározott helyezést ér el.

Ennek értelmében az idei évben az alábbi sportoló és edző tevékenységét jutalmazta önkormányzatunk:

1. Vass András, a Dunaferr SE Kajak-Kenu Szakosztály sportolója, aki a Milánóban rendezett világbajnokságon négyes hajóban 1000 méteren 3. helyezést ért el, valamint a Felnőtt Magyar Bajnokságon, Szolnokon szintén négyes hajóban első helyezést ért el 1000, 500 és 200 méteren is.

2. Elismerésben részesült Hajdu Jonatán, a Dunaferr SE Kajak-Kenu Szakosztály sportolója, aki a Felnőtt Magyar Bajnokságon, Szolnokon egyes hajóban első helyezést ért el 200 méteren.

3. Önkormányzatunk elismerésben részesítette Vass András és Hajdu Jonatán felkészítő edzőjét, Molnár Gergelyt, aki áldozatos tevékenységével hozzájárult a sikeres szerepléshez.

4. Elismerésben részesült Takács Krisztián úszó, aki az Országos Bajnokságon az első helyezést érte el 50 méteres gyorsúszásban. (nem tudott részt venni az eseményen)

5. Elismerésben részesült Balog Gábor úszó, aki szintén az Országos Bajnokságon első helyezést ért el 200 méteres hátúszásban. (nem tudott részt venni az eseményen)

6. Önkormányzatunk elismerésben részesítette Takács Krisztián és Balog Gábor edzőjét, Kovács Józsefet, aki áldozatos tevékenységével hozzájárult a sikeres szerepléshez. (nem tudott részt venni az eseményen)

7. Elismerésben részesült Gurisatti Gyula paralimpiai sportlövő, aki mind a Százhalombattán, Budapesten és mind a Zalaegerszegen rendezett Országos Bajnokságon első helyezést ért el 10 méteres Légpisztoly, 25 méteres Sportpisztoly és 50 méteres Szabadpisztoly kategóriában; valamint az Ausztriában rendezett Világkupán első helyezést ért el 10 méteres Légpisztoly, és az Angliában rendezett Világkupán harmadik helyezést ért el 10 méteres Gyorstüzelő légpisztoly kategóriában.

8. Önkormányzatunk elismerésben részesítette Gurisatti Gyula felkészítő edzőjét, Karácsony Gyulát, aki áldozatos tevékenységével hozzájárult a sikeres szerepléshez.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.