Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Július 03. 17:05, kedd | PR

Stresszmentes nyaralás repülőtéri parkolással

Stresszmentes nyaralás repülőtéri parkolással

Itt a nyár, az egész család utazási lázban ég? Sikerült a legjobb ajánlatot, legszebb szobát kifogni? Fejben minden összeállt, de annyi még az intéznivaló? Segítünk, hogy a parkolás könnyedén menjen!

Indulás előtt kisebb gondunk is nagyobb annál, hogy a reptérre való kijutást és az autó elhelyezését tervezgessük, hiszen annyifelé kell figyelni! Okmányok, repülőjegyek, ruhatár, strandfelszerelés – hogy csak néhány kihívást említsünk. Ráadásul hiába találtunk ki jó előre mindent, valami biztosan közbejön, elszakad a hátizsák, túl kicsi már a békaláb, mégiscsak lejárt az útlevél… kész rémálom! Egy kis előrelátással sokat tehetünk azért, hogy csökkentsük a nyaralás előtti stresszt: hagyjuk autónkat a repülőtér biztonságos parkolójában.

Garázs helyett Budapest Airport? Igen!

Hacsak nincs saját kocsi beállónk, nem kis fejtörést okoz, hova tegyük autónkat, amíg mi nyaralunk. Az utcán megkarcolhatják, feltörhetik, a teremgarázsok vagy magángarázsok bérelhető helyeiért pedig kisebb vagyont is legombolhatnak rólunk, ha 2-3 hétre megyünk. A reptéren viszont a jó ár, a biztonság és kényelem garantált. A terminál körül elhelyezkedő rövid távú parkolók a néhány napos utak, villámnyaralások alkalmával ideálisak, míg a családi nyaralás, vagy huzamosabb külföldi tartózkodás esetén a légi kikötőtől némileg távolabb fekvő, hosszú távú parkolók ajánlottak.

A repülőtéri parkolás ABC-je

Nyaralás vagy munkaügyi távollét esetén egyaránt kiváló megoldást nyújt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér. Ne hagyjunk magunkat megijeszteni a parkolók széles választékától – ha következő néhány szempontot végiggondoljuk, könnyen megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbb parkolót.

Elsőként a termináltól való távolságot nézzük meg, hiszen ha kisgyermekkel vagy idősebb rokonnal utazunk, az indulás és az érkezés esetén nem mindegy, mennyit kell gyalogolnunk. Természetesen a távolabb eső parkolók érhetők el kedvezőbb áron, így a költségkeretünket is tartsuk szem előtt. A közeli parkolók drágábbak, ám ingyen szolgáltatásokat tartalmaznak: Business Parkolóban például ingyenes busztranszfert vehetünk igénybe. Vegyük figyelembe azt is, hány napot leszünk távol. Hosszabb idő esetén például a Holiday Parkoló és a Holiday Parkoló Lite lesz a legjobb választás.

Döntsünk a hét opció közül bármelyik mellett, két dolog biztos: az egész terület kamerával, rendszám-felismeréssel és extra biztosítással védett, így nem kell aggódnunk autónkért, illetve a szabad helyek száma sem okozhat gondot, hiszen mindegyik parkoló előre foglalható. Útra fel!

Címkék: bud.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat