Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2016. November 14. 10:58, hétfő | Helyi

Szakdolgozói Tudományos Értekezlet

Szakdolgozói Tudományos Értekezlet

Tizenhetedik alkalommal került megrendezésre az Egészségügyi Szakdolgozók Tudományos Értekezlete a Városháza \"C\" épületének rendezvénytermében.

Két szekcióban tizenhárom előadást hallgathattak meg az érdeklődők. A szakmai konferenciára közel kétszáz szakdolgozó regisztrált hallgatóként.

A rendezvényt dr. Mészáros Lajos főigazgató nyitotta meg, majd dr. Galambos Dénes, országgyűlési képviselő és Gombos István alpolgármester mondott beszédet, méltatta és köszönte az egészségügyi szakdolgozók áldozatos szakmai munkáját.
A köszöntők után kezdődött a magas színvonalú szakmai munka. A szakmai nap végén a legjobb előadókat, előadásokat a szakmai zsűri díjazta.

A Szent Pantaleon Kórház bíráló bizottsága az alábbi három pályamunkákat díjazta, melyet Erdély-Franyó Anna ápolási igazgató ismertetett és adott át:

A korszerű szedáció jelentősége az intenzív terápiában – Tringer Zsuzsanna diplomás ápoló, Hajdú Hajnalka intenzívterápiás szakasszisztens, László Zsuzsanna diplomás ápoló - Aneszteziológiai és Intenzív Betegellátó Osztály
Diabeteses betegek egészségügyi állapotának és diétás ismereteinek összefüggései. – Krasznavölgyi Ágnes, Géringer Noémi, Markovics Petra, Nagy Melinda, Sudár Dóra és Csáki Anita dietetikusok - Dietetikai Csoport
Nemzetközi és hazai egészségügyi dolgozók gerincvédelmének összehasonlítása – Tóth Enikő diplomás ápoló Sürgősségi Betegellátó Osztály

Az ápolásvezetés különdíjjal jutalmazta Horváth Heléna szociális munkás, Akrobata mutatványok a szociális hálón című előadását.

A rendezvény zár szavait dr. Juhászné Bordács Veronika a MESZK fekvőbeteg-ellátási alelnöke mondta. A szakmai előadások szünetében Tillinger Patrik zsonglőr produkciót adott elő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.