Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2012. Április 30. 14:07, hétfő | Belföld
Forrás: mno.hu / MTI

Szállodát fejlesztenek Nyíregyházán

Szállodát fejlesztenek Nyíregyházán

Mintegy 390 millió forintból fejleszti épületét és szolgáltatásait a nyíregyházi Hotel Pagony, a beruházás 175 millió forint európai uniós és hazai támogatással valósul meg – tájékoztatta a beruházó Timpex Kft. az MTI-t.

A beruházás eredményeképpen több mint 150 fő szállóvendég egyidejű elszállásolására nyílik lehetőség a négycsillagos szállodában. A komplex fejlesztés során megépül egy 22 lakóegységes, a meglévő épületrészekhez szervesen kapcsolódó háromcsillagos besorolású új hotelszárny, illetve emelkedik a meglévő – az előző két fejlesztési ütemben megépített – szálláshelyek komfortfokozata.

A projekt a szolgáltatásfejlesztést is magában foglal: a szálloda egy wellness szobával, játszószobával és billiárd szalonnal bővül, megújul a hotel étterme, a 300 fő befogadására alkalmas konferenciatermet pedig szekcionálják. Korszerűsítik a mosoda-, valamint a konyhatechnológiát, valamint elkezdődnek az akadálymentesítési munkálatok is.

A projekt kiemelt célja a wellness- és konferenciaszolgáltatást igénybe vevő látogatók, tágabb értelemben pedig a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyébe érkező turisták számának növelése.

MTI / mno

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.