Városlista
2023. június 6, kedd - Norbert

Hírek

2011. Augusztus 13. 14:17, szombat | Belföld
Forrás: STOP

Százmilliós üzlet - megvan az augusztusi tűzijáték kivitelezője

Százmilliós üzlet - megvan az augusztusi tűzijáték kivitelezője

Több mint százmillió forintba kerül majd az idei augusztus 20-ai tűzijáték. Az esemény szervezésére kiírt tendert két cég, a PYRO-1 Kft. és a MAFRACHT Kft. konzorciuma nyerte el.

A PYRO-1 Kft. és a MAFRACHT Kft. nyerte el a lehetőséget, hogy megrendezze az augusztus 20-ai budapesti tűzijátékot. A HUNGAROFEST tenderén nyertes egyik cég korábban is dolgozott már a Szent István napi tűzijátékon.

Százöt millió forintért rendezheti meg a két cég a tűzijátékokat Budapesten, Baján és Debrecenben. A két cég közös konzorciumban indult a közbeszerzésen és az eredetileg tervezett 160 milliós keretet jóval alulkínálták.

A PYRO-1 2001-ben alvállalkozóként már részt vett a Szent István napi tűzijáték megszervezésében, fővállalkozóként azonban idén indultak először a tenderen.

A másik cég, a hajózásért felelős MAFRACHT ár sokkal nagyobb falat. A cég a konténeres tengeri szállítmányozásban és a kompos teherfuvarozásban érdekelt. A cégjegyzéki adatok szerint tavalyi nettó árbevétele majd 300 millió forint volt.

STOP

Címkék: tűzijáték

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 06. 14:37, kedd | Belföld

Több mint 150 millió forintnyi hamisított terméket, köztük LEGO-játékot foglalt le a NAV

Hamis LEGO-játékot, szabadidőruhákat és partiszetteket foglalt le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), a 153 millió forint értékűrakományra az M43-as autópályán egy bolgár rendszámú kamionban ellenőrzésekor bukkantak.

2023. Június 06. 14:35, kedd | Belföld

36 milliárd forintos autóipari beruházással 300 új munkahely jön létre Győrben

A Dana amerikai gépjárműalkatrész-gyártó körülbelül 36 milliárd forint értékű beruházása nyomán 300 új munkahely jön létre Győrben - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden.

2023. Június 06. 06:00, kedd | Belföld

Orbán Viktor a dél-koreai parlament elnökét fogadta