Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Április 14. 15:11, kedd | Bulvár
Forrás: (x)

Szebeni István: A legfontosabb emberi érték az egészségünk!

Szebeni István: A legfontosabb emberi érték az egészségünk!

A kialakult járványügyi helyzetben az ismert embereknek felelős véleményvezérként kell közreműködniük, hiszen számtalan követőjüknek jó példát tudnak mutatni és az ő „szájukból” hallva könnyebb elhinni az üzenetet.

Szebeni István az egyik legaktívabb Facebook oldallal rendelkező műsorvezető igyekszik mindig felelősséggel kommunikálni. Legtöbb posztjával százezreket ér el. Szeretik a stílusát, példamutatását, hozzáállását.

Persze ő sem tud elmenni a járvány mellett, mint ahogy senki sem az országban. Mindenki próbál a maga módján ötleteket, praktikákat megosztani arról, hogy őrzi vagy éppen őrizheti meg az egészségét.

„Főleg most ügyelünk rá, amennyire csak lehet.

Óvjuk hát, de kérhetünk ehhez segítséget is. Olyantól, akinek a biztonságunk az első legyen munka közben vagy éppen otthon!” – olvasható a műsorvezető egyik posztjában.

Mikor régi, normál életéről kérdeztük elmesélte István, hogy imád barkácsolni és szabadidejében szívesen tesz-vesz a kert körül. Most, hogy itt a tavasz a karanténban is foglalatoskodik, viszont akkor sem feledkezik meg az egészsége védelméről. Bár kertjében nem használ szájmaszkot, de egyéb munkavédelmi felszereléseket már beszerzett évekkel ezelőtt a www.k3s.hu oldaláról, ahol mindent egy helyen megtalált, amire szüksége volt az egészsége megóvásában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.