Városlista
2022. július 5, kedd - Sarolta, Emese

Hírek

2013. Február 05. 10:23, kedd | Helyi

Szeretnétek ingyen mozi jegyet?

Szeretnétek ingyen mozi jegyet?

Szeretnétek mozisztárok lenni? Plakáton szerepelni, s ingyen mozizni a barátaitokkal, akkor itt a lehetőség!

Szeretnétek mozisztárok lenni?
Ehhez kapcsolódik a DMC, az Info Dunaújváros és a www.infodunaujvaros.hu közös játéka, amely révén akár egy egész osztály eljöhet a Die Hard V. vetítésére, s ti lehettek a mozi márciusi reklámarcai.
A feladat: Küldjetek be egy fotót, amin az osztályotok, vagy baráti körötök látható és a képen vagy feliratban vagy háttérben megjelenik a DMC. A képeket feltesszük a www.infodunaujvaros.hu verseny rovatába és a DMC Fb profiljára is, s gyűjtsétek rá minél több szavazatot. A legtöbb szavazatot kapó közösség és legötletesebb megoldást beküldők közül választják ki a mozicentrum vezetői a győzteseket.

Beküldési határidő: február 12. cím: info@infodunaujvaros.hu

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 17:30, csütörtök | Helyi

Idén is cirkuszjeggyel jutalmazza a kitűnő tanulókat a Fővárosi Nagycirkusz

A tanévet kitűnő eredménnyel záró általános iskolás diákoknak a Fővárosi Nagycirkusz ingyenes belépőjegyet biztosít nyári előadásai valamelyikére. A Kitűnő Tanuló Program kuponjai szeptember 18-ig válthatók be.

2022. Május 20. 09:40, péntek | Helyi

Meghalt Vangelis

Meghalt kedden késő este Vangelis Oscar-díjas görög zeneszerző, többek között a Tűzszekerek és a Szárnyas fejvadász című filmek zenéjének komponistája.

2022. Május 19. 19:06, csütörtök | Helyi

Hárman meghaltak egy balesetben Kecskemétnél

Hárman meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek abban a balesetben, amelyben két autó frontálisan összeütközött csütörtök délelőtt Kecskemétnél

2022. Május 17. 18:10, kedd | Helyi

Varga Mihály: válságálló a magyar gazdaság

Továbbra is válságálló a magyar gazdaság, a kormányzati intézkedések eredményesen tompították az orosz-ukrán háború hatását