Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. Február 26. 07:00, szerda | Helyi sport

Szezonkezdet előtt a focistáink

Szezonkezdet előtt a focistáink

Sajtótájékoztatót és szurkolói ankétot tartott tegnap a DPASE , hogy megismertessék a tavaszi szezon nyitánya előtt terveiket, elképzeléseiket.

A sajtótájékoztatót Sztanó Miklós kezdte meg, aki beszámolt a résztvevőknek néhány "technikai" információkról.

- A jegyárak nem változtak a tavaszi szezonra sem, a felnőtt belépő 800,- a diák és nyugdíjas 500,- ft-ba kerül.

- Támogatói bérletek vásárlására továbbra is lesz lehetősége szurkolóink számára, ezen bérletek 14.990 Ft-ba kerülnek, amellyel az összes hazai mérkőzés megtekinthető, valamint a lelátó VIP részén étel és italfogyasztást is tartalmaz és természetesen az összeggel támogatja a klub célját is.

- Valamint újdonság, hogy a tavaszi szezonban már normál áras bérleteket is árusít klubunk, melyek a hazai mérkőzések megtekintésére jogosítja fel szurkolóinkat. A felnőtt bérlet ára 3500 Ft, míg a diák és nyugdíjas 1900 Ft-ba kerül.

Dobos Barna sportigazgató beszámolt a tavaszi menetrendről, valamint az újonnan igazolt játékosokat mutatta be. Elmondta, hogyha minden az előzetes elvárásoknak megfelelően alakul, akkor bátran várhatjuk a tavaszi rajtot.

Hingyi László az önkormányzati képviselő kijelentette, hogy örül annak, hogy újra ilyen szintű labdarúgás van Dunaújvárosban. S annak is, hogy ilyen rövid idő alatt sikerült újra futballt hozni a városba, beleértve az utánpótlás korosztályokat is. Beszéde során megemlítésre került, hogy 2014. március 24-én átadásra kerül a Vidámpark helyén létrehozott műfüves pálya az utánpótlás csapatok számára.

A záróbeszédben elhangzott, hogy pénteken megkezdődik a tavaszi bajnokságsorozat, mely során nyitásként a Dunaújváros PASE – Nyíregyháza Spartacus FC mérkőzést tekinthetik meg a Dunaújváros Stadionban 14.30-as kezdettel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 06:43, péntek | Belföld

Nagy Márton: Magyarországon minden adott, hogy Kína logisztikai központja legyen

Magyarországnak versenyképessége javítása érdekében szüksége van a kínai kapcsolatokra, a két ország közötti együttműködés erősítésére

2024. Május 03. 06:41, péntek | Életmód

Nemzetközi elismerést kapott a szentendrei Skanzen

A SozialMarie díj harmadik helyezettje lett a szentendrei Skanzen Demencia Programja - tájékoztatta a Szabadtéri Néprajzi Múzeum az MTI-t csütörtökön.

2024. Május 03. 06:39, péntek | Életmód

Ma kezdődik a május-júniusi érettségi vizsgaidőszak

A nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbeli vizsgáival ma kezdődik a 2023/2024-es tanév május-júniusi érettségi vizsgaidőszaka.

2024. Május 03. 06:38, péntek | Belföld

A Balatonnál az új építésű lakások átlagos négyzetméterára a 3,2 millió forintot is elérheti

A Balaton-parton háromszoros az árkülönbség a legolcsóbb és legdrágább települések új építésű projektjei között: