Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. December 20. 00:03, péntek | Helyi

Szilveszteri bulival zárul a tér kínálata

Szilveszteri bulival zárul a tér kínálata

December 23-ig kínál adventi hangolódást az idei Karácsonyi Vásár. Utána, december 31-én szilveszteri mulatságot rendeznek a mozi előtti téren.

Idén a mozi előtti tér ltözött ünnepi dízsben, A tér közepén áll a hatalmas karácsonyfa, amelyet egy kisvasút ölel körbe. Az adventi udvaron felállított faházakban forralt bort, forralt teát és más, hangulathoz illő különlegességet, például krampampulint lehet fogyasztani. Akik az utolsó pillanatra hagyták az ajándékok vásárlását, azoknak remek ötleteket kínálnak az árusok. Van egy istálló is, ahol két bárányt lehet megsimogatni. A fellépő együttesek, csoportok, iskolások nagy lelkesedéssel készülnek minden színpadi szereplésre. A rendezvény során többen is jelentkeztek, hogy szeretnék megmutatni magukat a közönségnek, így bővült a fellépők palettája az eredeti műsorhoz képest. A helyi ügyességek mellett szombat este a Delta Rock Band, vasárnap a Bon Bon együttes koncertezik majd. A vásár zárásaként pedig az ökumenikus karácsonyi áldások után, Kelemen Angelika és Barátai lépnek fel.

December 19-én egy jótékonysági akció keretében Cserna Gábor polgármester, dr. Galambos Dénes kormánymegbízott és Gombos István humán ügyekért felelős alpolgármester állt az egyik pult mögé. Teát és forralt bort szolgálat kfel a vendégeknek. Minden annyit fizetett az italokért, amennyit gondolt. A bevételel pedig a kórház új CT-berendezésének megvásárlásához járultak hozzá.
Ezzel azonban még nem ér véget a Dózsa mozi tér idei kínálata. Dunaújváros önkormányzatának támogatásából és a Tourinform iroda szervezésében szilveszteri mulatságra várnak minden érdeklődőt december 31-én. Este 10 órától videó-diszkó lesz Dj Minivel. 23 órakor a Fresh énekel a színpadon. A tűzijáték sajnos elmarad, mivel a katasztrófavédelem munkatársai úgy ítélték meg, hogy veszélyes lenne a sűrűn épített házak miatt a rakéták fellövése. Éjfél után Flour Tomi kezdi a zenés műsort, majd Csordás Tibi (Fiesta koncert), a Splash, a Kozmix szórakoztatja a nagyérdeműt. Végül utcabál zárja a már újévi programot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.