Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2012. Október 09. 22:46, kedd | Helyi

Színezd újra, színezd újra…

Színezd újra, színezd újra…

Gondolták volna, hogy milyen jól illik a zsenge kávécserje a sarki fényhez vagy a shaolin köpenye a homok mandalához?

Szinte biztos vagyok abban, hogy nem… Én is csak onnan tudom, hogy azt a festékkatalógust nézegettem a legújabb színtrendekről, amelyet Fodor József, a kertvárosi Festők boltjának vezetője mutatott meg nekem, amikor a falszín-divat került szóba… Egy friss illatú, kellemes színű szoba, előszoba vagy fürdő megváltoztatja a hangulatunkat, akár magunk tesszük, akár szakember segítségét kérjük hozzá.

  • A megfelelő festék kiválasztása az első lépés. Ehhez el kell döntenünk, hogy szakembert hívunk vagy magunk állunk neki a festésnek – magyarázza a bolt vezetője - vannak hobbi festékek, amelyek lehetőséget teremtenek arra, hogy saját magunk is egészen használható végeredményhez jussunk. A professzionális festékek ( ilyen például a mosható latex is) felvitele szakértelmet igényel, laikusoknál könnyen csíkos vagy foltos hatást eredményezhet,míg festők kezében azonban tartós és szép lesz a falburkolat.

Másodjára a színek. Sötétebb színű falat csak mélyalapozás után tudunk világosabb színre festeni, erről sem feledkezzünk meg.

  • Most a természet színei a divatosak. Nem okoz nehézséget, a mit mivel kiválasztása, hiszen kaphatóak olyan kollekciók is, amelyekben minden szín mindenhez illik, így véletlenül sem követhetünk el galibát. Nagyon divatos mostanában, hogy egy-egy falat vagy oszlopot más színre festünk, s megjelenik a palettán így a szürke és a drapp is, amely megfelelő párosítással remekül mutat.

A boltban természetes és mesterséges fénynél is ellenőrizhetjük, hogy valóban olyan árnyalatot szeretnénk, mint ami a színkártyán van. Nem egyszerű a dolgunk, hiszen közel 4000 festék illetve festéshez kapcsolódó kiegészítőm kapható, érdemes hát az szakeladókkal konzultálni, hogy mit szeretnénk és hogyan. A különleges igényeinknek megfelelő kül- és beltéri árnyalatot géppel keverik ki számunkra. A szakbolt a vállalkozói igazolvánnyal rendelkező mestereknek az áraiból 8 százalék kedvezményt biztosít.

  • Szakképzettek az eladóink, segítsenek a vevőinknek eligazodni a választékok rengetegében. Talán ennek köszönhetjük, hogy hozzánk visszatérnek a vevők. Mindemellett arra is törekszünk, hogy az áraink is versenyképesek legyenek, folyamatosan vannak akcióink

A földszínek azaz a természet színei mellett vannak azonban még újdonságok. Nem csupán a festékekben vannak trendek, a tapétáknál is van újdonság. Kapható már különleges összetételű szövettapéta, amely akár festhető is, amely meleg, meghitt különleges hatást vált ki. De az újdonságok közé tartozik a szigetelést javító festék, amely kerámiaszemcséi révén 3-5 fokkal is javítja a szobák hőmegtartását.

A tradicionális szakbolt ötvözi a szakértelmet és a kedvező árat. Nézzenek be, ha átszíneznék első lépésként mondjuk a szobájukat…

Festők Boltja az Ön festék boltja - a Kertvárosban

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.