Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. December 07. 13:19, péntek | Belföld
Forrás: mti

Sztárfellépők jönnek jövőre is a Balaton Soundra

Sztárfellépők jönnek jövőre is a Balaton Soundra

Mások mellett Marshmello, Armin van Buuren, Dj Snake, Future és Paul Kalkbrenner is fellép a jövő évi zamárdi Balaton Soundon 2019. július 3-7. között – közölték a szervezők pénteken az MTI-vel.

Mint írták, a Balaton-parton ad koncertet a mályvacukormaszkos lemezlovas-producer Marshmello, aki a 2018-as MTV EMA gálán elnyerte a legjobb elektronikus fellépőnek járó díjat.

Szintén fellép a rangos DJ Mag toplistájának élvonalából Armin van Buuren és az idén Zamárdiban már sikert aratott párizsi lemezlovas, Dj Snake, aki a Lean On című sláger társszerzője.

Igent mondott a szervezők felkérésére a legnagyobb mainstream hiphop sztárok egyike, Future, a berlini elektronikus zenei színtér egyik legismertebb figurája, Paul Kalkbrenner, és közkívánatra visszatér az ausztrál house dj-producer, Timmy Trumpet is, aki idén már ott volt a balatoni fesztiválon.

A Soundra érkezik a DJ Mag listáján már a világ hetedik legjobb dj-jeként számon tartott Don Diablo, az ausztrál ikertestvérek, Mim és Liv Nervo (ők is adtak egy szettet idén a Soundon), a szintén ausztrál Will Sparks, a rendszeresen visszajáró Hernán Cattáneo, az amsterdami dj-duó, Sunnery James and Ryan Marciano, valamint a kanadai rapper/hiphopper, Killy.

Címkék: balaton, balaton sound

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.