Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2021. Augusztus 11. 08:40, szerda | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Szülinapi buliból lett garázdaság

Szülinapi buliból lett garázdaság

A Várpalotai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát a 24 és 30 éves berhidai lakosokkal szemben.

Az eljárás adatai szerint 2021. március 23-án 21 óra körüli időben egy berhidai családi házban születésnapi összejövetelt tartottak. A vendégségbe hívott ünneplők között - korábbi sérelmek miatt - szóváltás alakult ki, amely tettlegességig fajult - közölte a rendőrség.

A házigazdának sikerült a feleket szétválasztani és rövid ideig jobb belátásra bírni, de a vita később ismét folytatódott. A dulakodás során egy 24 éves férfi nekiesett egy üveg ablaknak, amely megvágta a kezét. A sérült személy vérrel beszennyezte a vitapartnerének ruházatát, amelyről a 30 éves hozzátartozó azt feltételezte, hogy rokona szúrt sérülést szenvedett, ezért mentőért telefonált. A családi ház előtt tovább folytatódott a dulakodás, ezúttal már a 30 éves férfivel került összetűzésbe a 24 éves berhidai verekedő. A tettlegesség során mindhárom résztvevő könnyű sérüléseket szenvedett, őket a kiértesített mentők ellátták. A 24 és 30 éves berhidai lakosok ellen a közterületen megvalósított cselekményük kapcsán garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Várpalotai Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.