Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2015. November 20. 21:10, péntek | Sport
Forrás: Boda Bence, Dunaújvárosi Acélbikák

Tabella-szomszédok csatája

Tabella-szomszédok csatája

A Dunaújvárosi Acélbikák csapata a Ferencváros gárdáját fogadja a MOL Liga következő fordulójában, november 20-án, pénteken 18 óra 15 perctől a Dunaújvárosi Jégcsarnokban.

A két csapat eddig háromszor találkozott - kétszer a zöld-fehérek, míg egyszer a Bikák hagyták el győztesen a jeget. Pikáns összecsapásra van kilátás, hiszen a DAB a hetedik helyen áll 22 ponttal, míg az FTC nyolcadik 21 ponttal - igaz, a dunaújvárosi hokisok két meccsel kevesebbet játszottak eddig.

A mérkőzés előtt a DAB vezetőedzőjével, Lee Gilberttel beszélgettünk.
- Sorsdöntő mérkőzés lesz a holnapi a számunkra, hiszen egy közvetlen riválisunk érkezik a rájátszásért folytatott harcban. Az eddigi meccseink nem sikerültek túl jól a zöld-fehérek ellen, de semmiképpen sem szabad a múlttal foglalkoznunk. Kis lépésekben haladunk és igyekszünk apró dolgokon csiszolni hétről-hétre, napról-napra. Az egyik kardinális pont továbbra is az, hogy egy mérkőzésen az első másodperctől az utolsóig teljes odafigyeléssel, maximális koncentrációval játsszon az egész csapat. Figyelnünk kell, hiszen egy nagyon munkás, egyszerű hokit játszó gárda jön, akik képesek kihasználni a figyelmetlenséget és az esetleg hibákat, amit nem engedhetünk meg magunknak. A saját játékunkat kell erőltetni és magabiztosan, keményen hokizni, akkor itthon tarthatjuk a három pontot!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 06:46, csütörtök | Sport

Férfi kézilabda BL - Dániai vereségével kiesett a Veszprém

A Telekom Veszprém nem jutott tovább a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből, mivel 33-28-ra kikapott a dán Aalborg HB otthonában a szerdai visszavágón.

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.