Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2011. December 13. 14:21, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Tarány rajongói szerint csaltak a szavazáson

Tarány rajongói szerint csaltak a szavazáson

Vizsgálatot indítanának a tévécsatorna ellen. Az x-faktoros énekes most azonban csak a saját lemezére akar koncentrálni.

Csalással vádolják Tarány Tamás (25) rajongói az X-Faktort, akik szerint lehetetlen, hogy a szavazatok alapján Malek Miklós mentoráltjának kellett búcsúznia a szombati párbaj után - írja a Blikk. Többek között Tamás rajongói oldalán is sokan rohantak ki az RTL Klub ellen, mondván: nem eshetett ki tiszta szavazással az egyik legjobb hang a versenyből. Sokan nem állnának meg az egyszerű vádaskodással, attól sem riadnának vissza, hogy feljelentsék a csatornát, és vizsgálatot rendeltessenek el. Az énekes szerint hiába vádolnak bárkit is csalással a rajongók, tény az, hogy minden a szavazatokon múlik, de állítja, megkönnyebbült, amikor kiesett. "Egy hatalmas teher zuhant le a vállamról. Innentől kezdve végre foglalkozhatok a dalaim írásával, mert saját lemezem biztos, hogy lesz" - nyilatkozta Tarány.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.