Városlista
2022. június 29, szerda - Péter, Pál

Hírek

2014. Április 30. 09:28, szerda | Helyi

Testi sértés és lopás bűntette

Testi sértés és lopás bűntette

Kislángon szomszédját bántalmazó férfit, Székesfehérváron besurranó tolvajt fogtak el a rendőrök.

A Polgárdi Rendőrőrsre 2014. április 29-én 8 óra 15 perckor Kisláng, Petőfi utcából érkezett bejelentés arról, hogy egy férfi szomszédját bántalmazta. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy egy idősebb helyi lakos szóváltást követően egy vasdarabbal ütötte meg a szomszédságában lakó férfit. A rendőrök a bántalmazót elfogták és a Polgárdi Rendőrőrsre előállították, ahol a nyomozók súlyos testi sértés bűntett kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányságon egy vállalkozás vezetője tett bejelentést 2014. április 29-én 9 óra 15 perckor. Egy férfi ugyanis beosont a cég Székesfehérvár, Jancsár közben lévő telephelyére és az irodából készpénzt és laptopot próbált meg ellopni, a bejelentő azonban tetten érte és értesítette a rendőrséget.

A helyszínre érkező járőrök B. Richárd 26 éves székesfehérvári lakost elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók lopás bűntett kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 20. 09:40, péntek | Helyi

Meghalt Vangelis

Meghalt kedden késő este Vangelis Oscar-díjas görög zeneszerző, többek között a Tűzszekerek és a Szárnyas fejvadász című filmek zenéjének komponistája.

2022. Május 19. 19:06, csütörtök | Helyi

Hárman meghaltak egy balesetben Kecskemétnél

Hárman meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek abban a balesetben, amelyben két autó frontálisan összeütközött csütörtök délelőtt Kecskemétnél

2022. Május 17. 18:10, kedd | Helyi

Varga Mihály: válságálló a magyar gazdaság

Továbbra is válságálló a magyar gazdaság, a kormányzati intézkedések eredményesen tompították az orosz-ukrán háború hatását

2022. Május 02. 08:03, hétfő | Helyi

A magyar nyelv és irodalom írásbelikkel kezdődnek az érettségik

Hétfő reggel országszerte kezdődnek az írásbeli érettségi vizsgák. Az első érettségi napon magyar nyelv és irodalomból középszinten mintegy 71 ezren, emelt szinten több mint 2200-an adnak számot tudásukról.