Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. November 26. 11:18, kedd | Kék hírek
Forrás: Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Tetten érték őket

Tetten érték őket

Tolvajok és körözött személy került rendőrkézre az elmúlt 24 órában Fejér megyében. Ezen kívül egy körözött autó is előkerült.

Lopás vétség kísérlete miatt indult büntetőeljárás a Sárbogárdi Rendőrkapitányságon egy pusztaegresi testvérpárral szemben. L. Roland 27 és L. Gábor 20 éves lakosok a gyanú szerint 2013. november 24-én Sárhatvan külterületén engedély nélkül vágtak ki akác, dió és szil fajtájú rönkfákat. A kivágott mintegy 3 köbméter fát épp egy gépkocsira pakolták fel, amikor az erdész tetten érte őket. A két fiatalembert a sárbogárdi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd szabadon engedték őket.

Szabálysértési eljárás indult a Móri Rendőrkapitányságon tulajdon elleni szabálysértés miatt egy bakonycsernyei és egy pusztavámi fiatalkorúval szemben. A két tinédzser az egyik móri áruházban édességet rejtett a táskájába. Kivinniük azonban nem sikerült, mert a biztonsági őrök tetten érték őket. A rendőrök előállították őket a rendőrkapitányságra, ahol törvényes képviselőjük jelenlétében meghallgatták őket. Ezt követően szabadon lettek engedve.

A Székesfehérvári Törvényszék elfogatóparancsa volt érvényben az ellen a 25 éves dunaújvárosi férfi ellen, akit a helyi körzeti megbízott 2013. november 25-én fogott el Kulcs, Sőtér utcában. A fiatalember ellen 100 napos elzárást adtak ki, mert 250 000 forint pénzbüntetését nem fizette be. V. Józsefet a rendőr előállította a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, onnan kísérték át a Pálhalmai Országos BV Intézetbe büntetésének megkezdése végett.

Bejelentés érkezett a Rendőrségre 2013. november 25-én 15 órakor arról, hogy Martonvásár, Tűzoltószertár előtt egy gyanús gépkocsi áll. Amikor a rendőrök a jelzést követően a helyszínre mentek, és az autót a nyilvántartón keresztül leellenőrizték, kiderült, hogy a Monori Rendőrkapitányság elrendelte az Opel Astra körözését, mert azt a területükről ellopták. Az autó szemléje megtörtént, a gépkocsit a tulajdonosa visszakapta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Kék hírek

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt halálos közlekedési baleset feltételezett okozója ellen, aki segítségnyújtás nélkül menekült el a helyszínről csütörtökön