Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Október 20. 11:28, vasárnap | Helyi sport

Tíz emberrel is pontot szereztünk

Tíz emberrel is pontot szereztünk

Várda SE – Dunaújváros PASE: 1-1 (1-0)
2013. október 19. 14:30
Várdai Sporttelep

A hétvégén klubunk együttese a Szabolcs- Szatmár- beregi Kisvárda csapatához utazott. A nagy távolságra való tekintettel egy nappal előbb indult útnak a csapat, s az éjszakát Debrecenben a Hotel Malomban töltötte. A megyeszékhely egyik legpatinásabb hotelje exkluzív és igényesen kialakított szobáival valamint különtermével kínált megfelelő feltöltődést és felkészülést csapatunk számára a

Sajnos a mérkőzés azonban nem kezdődött túl jól számunkra, a mentálisan és fizikálisan is egységet alkotó Kisvárda csapata a 10. percben Ramos 16 méterről elvégzett szabadrúgásából - amit a jobb sarokba csavart - megszerezte a vezető találatot (1 - 0). Majd a 35. percben Villám Balázs sárgult be a mérkőzésen másodszor, így a játékvezető piros lapot mutatott fel számára, ami tovább nehezítette csapatunk számára a játékot. A mélytalajú pályán klubunknak a 60. percben Szalai Tamás lévén megszereztük az egyenlítő tlálatot, Lázár Zsolt kapu elé lőtt labdájába sikerült beleérnie, így a labda a jobb alsó sarokban kötött ki (1 - 1). A jó iramú mérkőzésen mindkét kapu előtt több helyzet adódott, de csak egyszer-egyszer tudtak a játékosoknak a kapuba találni, így klubunk csapatának meg kellett elégedni a döntetlennel, vagyis az 1 ponttal. Ezáltal a bajnokságban eddig megszerzett 19 pontunk elegendőnek bizonyult annyira, hogy a tabellán a második helyre lépjünk előre.

Dobos Barna Duanújváros PASE Sportigazgató:

Megérdemelte a csapatom, hogy pontot szerezzen a mai mérkőzésen. Sajnos nagyban befolyásoló volt számunkra az, hogy emberhátrányba voltunk a mérkőzés jelentős részében. Győzni szerettünk volna, de mindenképpen jó teljesítmény egy ilyen egységes csapat ellen idegenben az 1 pont is.

Révész Attila Kisvárda vezetőedző:

Hazai pályán egyes játékosaink reakciói nagyon sok esetben indokolatlan pánikot indítanak el a csapatban. ahhoz, hogy uralni tudjuk a játékot, jóval nagyobb játékerőt képviselő futballistákra lenne szükség. Jelenleg ennyire vagyunk képesek, amit eddig elértünk az is dicséretes.

Hajrá Dunaújváros, hajrá Dunaújváros PASE!

Gólszerző: Bouard Ramos Myke 11’ Szalai Tamás 60’

Kiállitva: Villám Balázs 35'
Játékvezető: Lovas László

Asszisztens: Galán Roland, Viczián Mátyás

Várda SE:

Nacsa Péter – Hegedűs Tibor, Oláh Dávid, Molnár Róbert, Tóth György, Bouard Ramos Myke, Kornutyak Volodymyr (61’ Horváth László), Nagy Bálint, Üveges Szabolcs (83’ Kapacina Valer), Fodor András, Pavlov Dusan (77’ Miskolczi László)
Vezetőedző: Révész Attila

Dunaújváros PASE:
Milinte Árpád – Villám Balázs, Burucz Barna, Farkas Viktor, Lázár Zsolt, Böőr Zoltán, Szalai Tamás (81’ Kocsis Gáor), Ribeiro Thiago, Egejuru Godslove (74’ Perovic David), Csehi Tamás, Sóron Tibor (76’ Galambos Ádám)

Sportigazgató: Dobos Barna

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.