Városlista
2022. augusztus 15, hétfő - Mária

Hírek

2011. Október 08. 07:29, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

Több mint félmilliárd forint kárt okoztak

Több mint félmilliárd forint kárt okoztak

Internetes kalózokra csaptak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai.

A lefoglalt szerverparkon több ezer film, zeneszám, számítógépes játék, illetve szoftver volt. Ez biztosított hátteret egy olyan internetes oldalhoz, amelyről emelt díjas SMS-sel vagy előzetes banki átutalással lehetett illegális tartalmakat letölteni.

A csoport a leggyakrabban hazai mozikban rögzítette a filmeket, vagy azok magyar szinkronhangját. Miattuk került feketelistára Magyarország több nagy amerikai filmgyártónál is, amelyek egy ideje már csak többhetes késéssel engedték bemutatni filmjeiket a magyar mozikban. A kalózbanda csak a filmekkel több mint félmilliárd forint kárt okozott. A csoport két irányítója előzetes letartóztatásban van, a többi gyanúsított egyelőre szabadlábon védekezhet. (da)

hírTV

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 15. 15:01, hétfő | Kék hírek

Elfogták az FTC-Slovan meccsen rakétázó szlovák szurkolót

A ferencvárosi nyomozók azonosították és kihallgatták a júliusi FTC-Slovan futballmeccsen életveszélyes módon rakétázó szlovák szurkolót - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2022. Augusztus 15. 11:01, hétfő | Kék hírek

Csaknem 1900 határsértővel szemben intézkedtek a hétvégén

Péntektől vasárnapig 1878 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

2022. Augusztus 14. 18:14, vasárnap | Kék hírek

Egy titkos jeladó buktatta le a betörőket

A technika, a tulajdonos és az újbudai rendőrök együttműködésének köszönhetően nem sokáig örülhetett zsákmányának a két férfi, akik egy építési telekre törtek be a fővárosban a minap.

2022. Augusztus 14. 13:05, vasárnap | Kék hírek

Motor a barlangban, légpuska az ágyneműtartóban, elkapták a tolvajt

Ceredi ingatlanba tört be a 19 éves férfi, akit a salgótarjáni rendőrök elfogtak a minap.