Városlista
2024. május 25, szombat - Orbán

Hírek

2022. Október 25. 09:24, kedd | Belföld
Forrás: Ügyészség

Többszörös csonttörés lett a farsangi bál vége

Többszörös csonttörés lett a farsangi bál vége

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt vádat emelt egy jánoshalmai férfival szemben. Az elkövető egy farsangi bálon szóváltásba keveredett egy másik társasággal, amelynek egyik férfi tagját ismeretlen társaival együtt a földre rántotta, fojtogatta, végül úgy összerugdosta, hogy a szegycsontja és az orra eltört.

A vádirat szerint a jánoshalmai férfi idén február 26-án, este, a farsangi bálon szórakozott barátai társaságában Jánoshalma külterületén egy tanyán. Az éjféli órákban a vádlott a tanya udvarán szóváltásba keveredett egy másik társaság tagjaival, köztük a vele egy településről származó férfival. A kialakult konfliktus miatt a sértett és a társaságában lévő személyek jobbnak látták távozni, ezért hazaindultak, amikor a vádlott a kerítésen átugorva utolérte őket és azonnal dulakodni kezdett a sértettel. Fojtogatta, majd földre rántotta őt, miközben további két ismeretlen is csatlakozott hozzá és közösen kezdték rugdosni a földön fekvő férfit. Végül a jelenlévő vendégek szedték le a támadókat a vérző sértettről.

A bántalmazás következtében a sértett 8 napon túl gyógyuló szegycsont és orrcsont törést szenvedett.

Az ügyészség a férfit súlyos testi sértés bűntettével vádolja. Bűnösségéről a Kiskunhalasi Járásbíróság fog dönteni.

Fotó: Pixabay

Címkék: verekedés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 24. 13:21, péntek | Belföld

Orbán Viktor: Brüsszelben Európa háborúba lépésének előkészítése történik

Ami ma Brüsszelben történik, az hangulati előkészítése Európa háborúba lépésének - jelentette ki a miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

2024. Május 24. 09:48, péntek | Belföld

KSH: áprilisban 4 millió 749 ezer volt a foglalkoztatottak száma

2024. Május 24. 08:02, péntek | Belföld

Orbán Balázs: Magyarország nagy dolgokra hivatott és nagy dolgokat fog tudni elérni

Orbán Balázs reméli, új könyvének köszönhetően kiderül, hogy a jelenlegi nehéz helyzet, a háború és a \"háborús készülődés\" ellenére Magyarország \"nagy dolgokra hivatott és nagy dolgokat fog tudni elérni\".

2024. Május 24. 08:00, péntek | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél - BRFK: megtalálták a negyedik áldozat holttestét

Megtalálták a Verőcénél történt hajóbaleset negyedik áldozatának holttestét - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) Facebook-oldalán csütörtökön.