Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. Szeptember 13. 23:05, vasárnap | Helyi sport

Tollas- hazai siker

Tollas- hazai siker

A hétvégén a Danubius KSE Tollaslabda szakosztálya évadnyitó országos ranglista versenyt rendezett U11 U15 U19 korosztályban versenyző igazolt sportolók részére a Dunaújváros Sportcsarnokban.

Szombaton az U11-es korosztályban mindhárom dunaújvárosi indulónk érmes lett. Nagy Bence és Ludman Mira megnyerte az U11-esek versenyét, Vagyóczki Dávid ezüstérmet szerzett. Vasárnap Meskál Ábel U15-ös versenyzőnk a saját korosztályában fiú egyéniben versenyzett és fiú párosban 3. helyezést ért el.

Ludman Mira, Borbély Hanna, Csomor-Németh Lili ,Dobrovitz Barabás Zoltán bár fiatalabbak korosztályuknál, de szorgalmas és kitartó edzésmunkájuknak köszönhetően U15 egyéniben léphettek pályára. Nagy Bence-Vagyóczki Dávid U11-esként U15 fiúpárosban versenyeztek. A jó hangulatú, izgalmas versenyen a két nap alatt több, mint 100 mérkőzés zajlott le. Az ország minden tájáról neves versenyzők érkeztek, Debrecen és Nyíregyháza,Szeged is képviseltette magát az előkelő pesti klubok mellett. A legeredményesebb klubnak járó kupát a Fehérvár Badminton SE nyerte.

1.KÉPEN A KUPA
2.KÉPEN U11-es kis bajnokaink: Nagy Bence,Ludman Mira,Vagyóczki Dávid látható a 2 edzővel Jakab János és Varga Gabriella
3.KÉPEN FIÚPÁROSUNK NAGY BENCE ÉS VAGYÓCZKI DÁVID

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.