Városlista
2022. május 26, csütörtök - Fülöp

Hírek

2011. November 01. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Tönkretette lánya házasságát Jim Carrey

Tönkretette lánya házasságát Jim Carrey

Mindenkit meglepett, amikor nemrég bejelentette a színész lánya, hogy vége a házasságának. Ezért sokan Jim Carreyt okolják.

Mindössze két évig bírta a házasságot Jim Carrey lánya, Jane. A 24 éves, fiatal énekesnő a napokban kibékíthetetlen ellentétre hivatkozva adta be a válókeresetet. Természetesen azt szeretné, ha ő nevelhetné fel most másfél éves közös kisfiúkat. De vajon mi rejtőzhet a tiszavirág életű házasság mögött? Közeli ismerősök azt suttogják, a gumiarcú színész a hibás. Igazából Alex Santana, a férj dobta be a törölközőt, mert képtelen volt elviselni, hogy a híres apósa állandóan náluk töltötte minden szabadidejét, és ilyenkor csak panaszkodott.

Jim Carrey ugyanis hosszú idő óta depressziós. "Próbálkozott már mindennel, szedett antidepresszánst és akupunktúrára is járt. Sőt még egy különleges diétát is kipróbált csakhogy jobban legyen. De az igazság az, hogy gyűlöl egyedül lenni. Amióta véget ért kapcsolata Jenny McCarthy-val teljesen bekattant. Minden szabadidejét az unokájával akarta tölteni és folyton a fiatalok lakásán hevert a kanapén vagy számítógépezett. Szinte alig vállalt munkát. Unalmában különböző közösségi portálokon locsogott-fecsegett marhaságokat és megevett mindent, amit a hűtőben talált. Mire Jane és Alex hazaértek romokban hevert a lakásuk."- tálalt ki a család egyik barátja. Állítólag ezt unta meg a fiatal férj, és az állandó veszekedéseket. Carrey lánya ugyanis megpróbálta meggyőzni apját, szedje be a gyógyszereket, amit az orvosok ajánlottak szorongása ellen. Úgy tűnik a makacsság levét most az unoka issza meg, aki apa nélkül nő ezután fel.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 25. 13:00, szerda | Bulvár

Véget ért egy korszak New Yorkban

Hétfőn távolították el a 7. sugárútról a metropolisz utolsó közterületen álló, fizetős telefonfülkéjét.

2022. Május 24. 09:02, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40. születésnapjára ötfontos érmét bocsát ki a brit pénzverde

Ötfontos érmét bocsát ki Vilmos brit herceg 40. születésnapja alkalmából a királyi pénzverde.

2022. Május 22. 18:50, vasárnap | Bulvár

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös. Károly walesi herceg édesanyja, II. Erzsébet királynő kedvéért vállalta a beugrást a BBC közszolgálati televízió legnépszerűbb, EastEnders című sorozatában.

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.