Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Február 08. 15:06, szombat | Sport
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Törölték Magyarország első FIS alpesi síversenyét

Törölték Magyarország első FIS alpesi síversenyét

A kedvezőtlen időjárás miatt a halasztás után a törlés mellett döntöttek Magyarország első felnőtt nemzetközi alpesi síversenyének szervezői.

"A múlt hétvégi néhány napos felmelegedés miatt a sípark 1-es, nemzetközi minősítésű pályáján is jelentős olvadás történt: a versenyre készített 70 cm hórétegből 10-40 cm maradt meg. A többi pályát nem érintette ilyen mértékben az olvadás" - tájékoztatta az MTI-t pénteken a mátraszentistváni verseny rendezője, a magyar szövetség.

A versenyt eredetileg ezen a hétvégén rendezték volna, de azt kedden egy héttel elhalasztotta a hazai szövetség, pénteken pedig a törlés mellett döntött.

A közlemény szerint a síparkban a következő napokban húsz hóágyú egyszerre hizlalja a hóréteget. Az 1-es versenypályát várhatóan hétfőn megnyitják a nagyközönség előtt, majd a Magyar Sí Szövetség február 17. és 19. között megrendezi az országos Diákolimpiát a FIS-pályáján.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Női kézilabda olimpiai selejtező - Magyarország-Svédország 28-25

A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól.