Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2019. December 31. 10:01, kedd | Kék hírek
Forrás: infovárosok

Törött kézzel is tolvajt fogott a szabadnapos rendőr

Törött kézzel is tolvajt fogott a szabadnapos rendőr

Gergely Márk őrmester egy soroksári áruház parkolójában tartóztatta fel az alkalmi tolvajt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi Főosztályának járőre, Gergely Márk rendőr őrmester éppen szabadidejében vásárolt egy XXIII. kerületi áruházban december 18-án, amikor kiabálásra lett figyelmes - közölte a rendőrség.

A rendőr, aki egyébként törött keze miatt betegszabadságát töltötte, egy fiatalembert látott, amint egy férfi után szalad; közben segítségért kiáltott és azt állította, a férfi ellopta a táskáját.

Gergely Márk a feltételezett elkövető után futott és az áruház parkolójában elfogta a férfit, majd értesítette a Tevékenység-irányítási Központot. A kiérkező rendőrök előállították a 25 éves budapesti L. Róbertet, a táska pedig sértetlenül, az azt tartalmazó több mint egymillió forinttal és az okostelefonnal együtt került vissza jogos tulajdonosához.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 09:10, szerda | Kék hírek

Több mint 30 tonna kábítószer-alapanyagot semmisített meg a rendőrség

Több mint 30 tonna, mintegy 480 milliárd forintnyi kábítószer-alapanyagot, prekurzort semmisítettek meg az egyik magyarországi hulladékégetőben - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Kék hírek

Állást hirdető munkáltatókat vizsgált a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az elektronikus álláskereső platformok hirdetményei nyomán is vizsgálja, hogy a foglalkoztatók betartják-e a dolgozók bejelentésének szabályait - közölte a hivatal csütörtökön az MTI-vel.

2024. Május 09. 09:40, csütörtök | Kék hírek

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a pénzügyőrök egy albán autóban

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy albán rendszámú autóban az M5-ös autópálya hetényi pihenőhelyén.

2024. Május 07. 07:31, kedd | Kék hírek

Kibervédelmi intézet: nagy összegű pénznyereményre hivatkoznak telefonos csalók

Nagy összegű nyeremény ígéretével próbálkoznak telefonos csalók - tudatta a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézete.