Városlista
2021. november 28, vasárnap - Stefánia

Hírek

2013. Június 11. 14:41, kedd | Sport
Forrás: InfoVáros | -Hajósi Miklós-

Turbós csodával a Salgó Midex Ralin!

Turbós csodával a Salgó Midex Ralin!

Riport Buránszki Józseffel a TDi Extrém MSE autóversenyzőjével.

Legközelebb a MIDEX Salgó Rally híres és hírhedt pályáin láthatunk a TDi Golf-fal.

Mennyire elég a három pályabejárás ezen a versenyen?

- Azt gondolom nekünk még a 10 sem lenne elég. De viccet félre téve igyekszünk előre felkészülni, és a sok videó és az eddigi tapasztalatokat, megint egy tovább fejlesztett intiner formájában megalkotni. Részemről sokkal bátrabbnak kell lenni, és jobban bíznom a navigátorom munkájában. Azt gondolom az autón belüli kommunikáción fog múlni a teljesítményünk....

Mivel pótlod a pálya ismereteket?

- Az autót tanuljuk még és a csapat munkát. Minden futamra valami változást vezetünk be, most a futóművön és a fékrendszeren fogunk változásokat eszközölni. Tesztelni is fogunk egy 200-300 km gyorsaságit, de sajnos azt csak zárt pályán tudjuk megtenni. Igazán nekünk nyílván a valós rally pályán vezetetett sok kilométer lenne az ideális. Minden futamon folyamatosan jobban megyünk együtt és egyre több vissza jelzést tudunk adni a csapatnak, hogy további fejlesztéseket tudjanak végrehajtani. A pálya ismereteket nem tudom pótolni, csak sok km-rel és nagyon sok bejárással.

Versenyszakaszok:

I. Speciálszakasz:- (Gy 1,4,6,) Zagyvaróna - Cered 12.3 km

II. Speciálszakasz:- (Gy 2,7,) Zabar - Domaháza 6.5 km

III. Speciál szakasz:- (Gy 3,5,8,) Vizslás – Kazár – Salgótarján 8.5 km

Ez nem kis kihívás neked és a navigátorodnak, és persze a szervizesek számára sem. A Csapatoddal a verseny előtt összeültök és átbeszélitek ezt a három pályás versenyt?

- Jövő héten tesztelünk és a navigátorral ellátogatunk a verseny pályára is, és bejárjuk a körülményeket. Ezután beszélni fogunk a csapattal és a segítőinkkel akiknek a valós tapasztalataik megvannak a pályákkal kapcsolatban. Minden előkészítünk az indulás tökéletes legyen, és mi is tudjunk hozni végre több pontot is a kategóriában.

Szombaton egy Prológon veszel részt a Salgótarjáni külsőpályaudvaron. Ott sokat lehet majd húzogatni a kéziféket! Mennyire várod, hogy ilyen zárt pályán csapass a TDI-vel?

- Teljesen őszintén, vannak még problémáim az autó kezelésével. Sajnos kevés idő és lehetőség adódik még az összeszokásra. Azt gondolom nem én leszek a leglátványosabb versenyző, és a kedves nézők közönség kedvence sem. De igyekszem néhány látványosabb mozdulattal emlékezeteset alkotni, természetesen szem előtt tartva, hogy a verseny az elsődleges!

Örök hála azoknak a cégeknek akik segítik a felkészülést és a versenyzésünket!

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 24. 15:08, szerda | Sport

EVO-val a Mikulás Ralin!

Két ismerős gyors vár Csabira és Zolira a murva ralin, amin ötször mehetnek rajta végig.

2021. November 23. 15:10, kedd | Sport

A FIFA közölte az Év játékosa-díj szűkített listáját

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) hétfőn nyilvánosságra hozta annak a 11 férfi labdarúgónak a nevét, akik közül kikerül majd a 2021-es győztes.

2021. November 23. 09:05, kedd | Sport

Erősport: 14 év munka van ebben – Juhász Péter a tengerentúlon bizonyíthatott

A „mádi kolosszus” újabb egyéni rekordokat állított fel, de az amerikai élmezőny ezúttal még messze volt.

2021. November 22. 17:24, hétfő | Sport

Közös jövőben gondolkodik a Prémium Média és a UNI Győr ETO HC

Szponzori megállapodást kötött egymással az UNI Győr ETO HC és a Prémium Média & Sport Management Zrt. – a felek pedig később még szorosabbra is fűzhetik kapcsolatukat.