Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Október 19. 17:57, szerda | Helyi

Új igazgatók

Új igazgatók

A Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Dunaferr Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája éléről távozott Csapó Gábor, aki mostantól Dunaújvárosi Szakképzési Centrum főigazgatói feladatait látja el.

A Dunaferr iskola Szervezeti és Működési Szabályzatának megfelelően az igazgatói feladatokat az oktatási igazgatóhelyettes, azaz Zemankó Zoltán látja el, amíg a fenntartó nem ír ki pályázatot a megüresedett igazgatói posztra.

Zemankó Zoltán igazgatói feladatokat ellátó oktatási igazgatóhelyettes a következőképpen fogalmazott a következő időszakról, vezetői feladatairól:
- Először is, roppant megtisztelő számomra, hogy iskolánk több mint 60-as esztendős történetében én lehetek az ötödik vezető. Meggyőződésem, hogy elődeim olyan munkát végeztek, amelyre méltán lehet büszke a környezetünk és mi magunk is. Tizenhárom éve dolgozom ebben az iskolában, tíz esztendeje vagyok igazgatóhelyettes. Talán elhiszi nekem mindenki, hogy fontos számomra is mindaz, ami itt és velünk történik. Őszintén vallom, hogy a Dunaferr iskola jó úton halad, egészen egyszerűen értelmetlen és felesleges lenne kardinális változtatásokon gondolkodni. Röviden talán úgy fogalmazhatnék: folytatjuk. Bizonyosan lesz olyan, ami másképp lesz, de nem ez a jellemző. A mi iskolánk hangsúlyosan egy ízig-vérig szakmunkásképző iskola és ennek kell igazából a helyén lennie. Számomra mindig is fontos volt a szakma mellett az, hogy a tanítás mellett legyen az életünkben sport, kikapcsolódás, különböző versenyek. Azaz, a tradíciók nem fognak változni. Továbbra is aktuális az a mondat, hogy: hajrá, Dunaferr!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.