Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2014. Február 11. 10:53, kedd | Helyi sport
Forrás: Futsal-hungary

Újabb győzelem idegenben

Újabb győzelem idegenben

Immár 4 pontra közelítette meg a DF Green PET futsal csapat a listavezetőt, miután legyőzte a hazai pályán játszó Romhány SE csapatát.

Romhány SE - DF Green Pet FC 0:2 (0 - 1)


Az NB II-es férfi futsal bajnokság 19. fordulójában a Romhány SE csapatához látogatott az újvárosi alakulat. A mérkőzés elején Ivacs volt eredményes, már a második percben, amelyet követően nagy szünet következett – gólok tekintetében. A taktikai csatában jól vizsgáztak a hátul védekezők ennek is köszönhető, hogy az első félidőben csupán egy találat született. A csapatok aztán folytatták a szünet után, de sokáig nem történt változás gólok tekintetében, egészen a 32. percig, ekkor ugyanis Huber duplázta meg gólok számát, így értékes pontokat söpörtek be a Green PET-esek. A következő megmérettetésre a Dunatours Vác SE otthonában kerül sor, egy hét múlva hétfőn.

Romhány SE: Piel Béla, Pócsi András, Kovács András, Molnár László Károly, Fodor Pál, Nagy Attila, Taragos György, De Mell E Souza Jackes Gil, Váró Péter.

DF Green Pet FC: Lieszkovszky Zalán, Szabó Gergely, Ivacs Gábor, Aradi Csaba, Huber Balázs, Juhász Péter, Rozsos József, Németh Tamás, Nagy Attila, Szalai Norbert, Tamási Gábor, Facskó József Tamás, Zemankó Benni.

Gólok: Ivacs, Huber

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: