Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2013. Szeptember 18. 08:57, szerda | Sport
Forrás: InfoVáros | -Hajósi Miklós-

Újabb megmérettetés a Vác ralin

Újabb megmérettetés a Vác ralin

A Hétvégén rendezik meg a 2013-as évi Rali Túra bajnokság hatodik futamát Vác és környékén. Riport Kondella Péter autóversenyzővel, a IV. PM Peugeot Vác Rali előtt.

Már kategória és csoport bajnokként érkeztek a versenyre. Gondolom azért odaléptek a gázra és győzelemmel koronázzátok meg a bajnoki címeteket!

A nevezési listán nem láttuk a kategóriánkban és csoportunkban 2. helyen álló Hidegkúti Balázs – Kőhegyi József páros nevét, ezért a jelenlegi állás alapján már bajnokként fogunk rajthoz állni. Természetesen mindent megteszünk azért, hogy méltó befejezése legyen az idei bajnokságnak, és úgy, mint az utóbbi 3 versenyen, szeretnénk megnyerni az N3-as kategóriát és az N csoportot is. Mint mindig, most is van sok ellenfél, akik hasonló indíttatással érkeznek a váci versenyre, de remélem, tudjuk hozni a legjobb formánkat és nyerni tudunk.

Vácról anno keserű szájízzel távoztatok egy becsúszás miatt. Most miképpen készültök fel erre a versenyre?

2 évvel ezelőtt, amikor először indultunk a Vác ralin, sajnos idő előtt véget ért a futam, egy olajcsíknak is köszönhetően. De a 2012-es verseny már jobb emlékeket ébreszt bennem, ugyanis sikerült megnyernünk az N3-as kategóriát, 0,4 tizeddel (2. helyről javítva) az N csoportot, és ezen eredmények alapján lettünk bajnokok Edinával N3-ban és az N abszolútban.

A párod, ex-navigátorod most kismama. Mennyire tudsz jelen helyzetben koncentrálni a versenyre, és a közelgő szülésre?

Szerencsés helyzetben érzem magam, mert a csapatom segít abban, hogy maximálisan Edinára és a születendő babánkra koncentráljak, és Edina is segít, hogy a versennyel tudjak foglalkozni. Ettől függetlenül feszülten telnek a napjaink, mert a szülés várható időpontja 09.25.

2012-ben is ezeken a szakaszokon mentetek, vagy ezek újak a számotokra?

Tavaly is ezek a gyorsasági szakaszok voltak, információim alapján ilyen irányban lesz megtartva idén is. Nagyon szeretem ezeket a pályákat. Remélem, idén még jobb időket tudunk rajtuk autózni.

Köszönöm a Támogatóink segítségét!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 10:06, hétfő | Sport

Fucsovics 29 helyet javított a tenisz-világranglistán, Marozsán a 38.

Fucsovics Márton a bukaresti tornagyőzelmével 29 helyet javított, ezzel 53. a férfi teniszezők világranglistáján, melyen legjobb magyarként Marozsán Fábián a 38.

2024. Április 21. 11:25, vasárnap | Sport

Kínai Nagydíj - Verstappen rajt-cél győzelmet aratott Sanghajban

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Kínai Nagydíjat, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.

2024. Április 21. 06:00, vasárnap | Sport

A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros

A Ferencváros megnyerte sorozatban a hatodik, összességében pedig a 35. bajnoki címét, mivel hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a kieső helyen álló Kisvárdával

2024. Április 20. 09:46, szombat | Sport

Győzelemmel avatta fel az Alba Arénát a magyar jégkorong-válogatott

A jövő vasárnap kezdődő divízió I/A-világbajnokság előtt álló magyar férfi jégkorong-válogatott 2-1-re legyőzte az elitben szereplő norvég csapatot a székesfehérvári Alba Aréna avató mérkőzésén pénteken.