Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. Október 13. 01:58, vasárnap | Helyi sport

Újabb rangadót nyertünk!

Újabb rangadót nyertünk!

Szombaton, a Ness Hungary NB II-es bajnokság 9. fordulójában aratott győzelmével már 18 értékes pontot gyűjtött a Dunaújváros PASE csapata. A vendég ezúttal a tabella második helyén álló FGSZ Siófok együttese volt.

A vendégek kezdtek jobban, de a hazaiak egyre több helyzetet kidolgozva bizonyították, hogy góllal szeretnék az első játékrészt zárni. Az eredmény azonban váratott magára, így a félidő után gól nélkül vonultak le a csapatok. A szünet után nem kellett sokat várni az első hazai találatra. A második felvonás 8. percében egy lendületes támadást követően Godslove lőtt a siófokiak hálójába (1:0). A gól után továbbra is a dunaújvárosi játékosok akarata érvényesült a pályán, helyzetek is adódtak, de a pontatlan befejezések miatt az eredmény már nem változott . Ezzel az egygólos győzelmével a DPASE megőrizte hazai veretlenségét.

Dunaújváros PASE – FGSZ Siófok: 1 – 0 (0-0)

Dunaújváros Stadion

Nézőszám: 1220 fő

Gólszerző: Egejuru Godslove 54’

Játékvezető:Oláh Gábor

Asszisztens: Farkas Balázs, Szalai Dániel

Dunaújváros PASE:

Milinte Árpád – Villám Balázs, Farkas Viktor, Burucz Barna, Lázár Zsolt, Böőr Zoltán, Szalai Tamás (72’ Kocsis Gábor), Ribeiro Thiago, Egejuru Godslove (75’ Perovic David) , Csehi Tamás, Sóron Tibor (80’Galambos Ádám)

Sportigazgató: Dobos Barna

FGSZ Siófok:

Tajti Norbert – Fehér Zsolt, Futó Zsombor, Peszmeg Viktor (77’ Volent Roland), Dajic Jusuf (80’ Horváth Bence), Bogáti Péter (63’Gárdos András), Papp Szilárd, Nagy Dániel, Papp Máté, Kiss Zsolt, Novák Alexisz

Vezetőedző: Horvát Károly

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 15:23, csütörtök | Életmód

Látványos csillaghullás várható május első hétvégéjén

Az év egyik legszebb meteorraja, az Éta Aquaridák csillaghullása lesz látható vasárnap hajnalban.

2024. Május 02. 15:22, csütörtök | Belföld

EM: áprilisban is termelési csúcsot döntöttek az ipari naperőművek

Újabb rekordot hozott a múlt hónap utolsó napja a nagyobb méretű napelemes rendszerek termelésében - tette közzé az Energiaügyi Minisztérium (EM) a Facebook-oldalán csütörtökön.

2024. Május 02. 15:21, csütörtök | Belföld

NGM: a kormány üdvözli az üzemanyagárak újabb csökkentését

A kormány üdvözli a Mol bejelentését, miszerint szombattól, azaz 2024. május 4-től újabb 4-4 forinttal csökken a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára.

2024. Május 02. 09:12, csütörtök | Belföld

Több mint 3000 család igényelt már csok pluszt

Meghaladta a háromezret a csok plusz igénylések száma - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára csütörtökön az index.hu-nak adott interjújában.