Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2014. Február 13. 16:23, csütörtök | Helyi sport

Újra fehérváriaké a Szuperkupa

Újra fehérváriaké a Szuperkupa

Két mérkőzést követően sem tudtak elegendő találatot szerezni a Dab.Docler játékosai, így két győzelemmel ünnepelhették a SAPA Fehérvár AV19 újabb bravúrját.

A keddi első összecsapást követően az újvárosi gárda még optimistán tekintett előre, hiába kaptak ki 3:2 arányban hazai pályán:
Az első harmadot kicsit álmosan kezdte a Dab alakulata, nem igazán találtak a srácok se korongot se kaput, pedig a második percben egy gólgyanús helyzetet követően maradt a kijelző 0:0. Ez miatt kicsit megszeppent a csapat, melynek eredménye, hogy a fehérváriak jöttek és vertek hármat a vasak közé.
A második játékrészre azonban összeszedték magukat Stephan Lundh fiai és megkezdték a felzárkózást. Előbb Szappanos volt eredményes majd pedig Pavuk talált be a fehérváriak hálójába. Sevela is felpörgött az eseményekhez és kiváló kapusbravúrokkal szórakoztatta a hazai közönséget. A meccs végül teljesen kiegyenlítetté vált, de a szerencse a fehérváriak mellé állt így, 3:2-es eredménnyel zárult a Szuperkupa döntőjének első mérkőzése.
Egy nappal később, szerdán pedig a fehérvári jégcsarnok telt meg szurkolókkal, kíváncsiskodókkal így a több mint háromezres tömeg kiváló hangulatot teremtett. A mérkőzés elején látni lehetett, hogy az Dab nem csupán túlélni szeretné a mérkőzést, hanem gólokat szerezni, nyerni, ezt bizonyította Kiss Ákos is, aki a 11. percben megszerezte a vezetést. Azonban a további helyzetekkel, emberelőnnyel már nem tudtak ilyen jól élni a piros mezesek, amire jött a hazai válasz és rövid időn belül át is vették a vezetést. A harmadik harmadban maradt az iram s a végére egy Pavuk szépítő találat, de így is 4:2-es győzelemmel biztosan hódította el harmadszor is a Szuperkupát a fehérvár csapata.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.