Városlista
2022. augusztus 15, hétfő - Mária

Hírek

2011. Szeptember 08. 07:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Válik Schumacher

Válik Schumacher

Véget ért Ralf és Cora Schumacher sokat támadott házassága, a nő már meg is találta férje utódát.

A közvélemény mindig úgy tartotta, hogy Cora Schumacher kissé utcalányos stílusa nem való a híres autóversenyző családba. A fanyalgók most örülhetnek, hiszen Ralf és neje házassága a végéhez ért. Egyes pletykák szerint ugyanis a párost csupán tízéves kisfiúk, David tartja össze, de érzelmileg, és lassan már hivatalosan sincsenek egymáshoz láncolva. Ami az egykori modell viselkedésén meg is látszik. Corát a német hip-hop szféra egyik legismertebb rapperével, Marten Laciny-vel enyelgett egy étteremben, miközben a kis Schumi több-kevesebb sikerrel vitézkedett a DTM legutóbbi futamán. Ám a bizonyító erejű fotók ellenére, Cora nem hajlandó kommentálni a Marteria művésznéven ismert férfihez fűződő kapcsolatát. Mert szerinte ehhez senkinek nincs köze.

Címkék: schumacher

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 13. 10:54, szombat | Bulvár

Lekapcsolták a gépekről a súlyosan megsérült Anne Heche amerikai színésznőt

Meghalt Anne Heche amerikai színésznő, aki olyan súlyos agysérülést szenvedett múlt heti autóbalesetében, hogy életét nem lehetett megmenteni. Gépekkel csak addig tartották életben, amíg eldőlt, mi lesz ép szerveivel.

2022. Augusztus 11. 09:07, csütörtök | Bulvár

Milky Chance a Szigeten: a YouTube gyermekei vagyunk

A YouTube gyermekei vagyunk, sokat köszönhetünk a csatornának, és a közösségi médiát igyekszünk tudatosan használni.

2022. Augusztus 10. 13:08, szerda | Bulvár

Kiderült, hogy kik a Sziget legdrágább előadói

A szerdán kezdődő Sziget fesztivál két legdrágább fellépője Justin Bieber és Dua Lipa, a nagyszínpados sztárelőadókra fordított költségvetés nagyságrendileg több millió euró

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Bulvár

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.