Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2013. December 04. 13:15, szerda | Helyi sport

Véget ért a Magyar Kupa a DPASE számára

Véget ért a Magyar Kupa a DPASE számára

December 03.-án 17.00 órai kezdettel mérkőzött a DPASE a DVSC-TEVA ellen. A Loki jutott tovább.

Mérkőzés összefoglaló:

A 2013/2014-es Magyar Kupa 5. fordulójának visszavágóján csapatunk az NB I-es listavezető DVSC-TEVA csapatához utazott kedden délután. A hazai 1-1-es mérkőzés után sajnos idegenben 2-0-s vereséget szenvedett Dobos Barna gárdája. A hideg, fagyos időben egyenrangú ellenfeleként bizonyultunk ellenfelünknek, azonban a 24. percben a hazaiak pontrúgása a felsőlécre csapódott, a kipattanót Máté Péter 3 méterről bomba erővel a rövid felsőbe vágta. A gól kicsit megzavarta csapatunkat, de a második félidőre ismét felfrissülve léptek pályára. Mindent elkövettünk az egyenlítés érdekében, de a 67. percben egy újabb pontrúgásból - amit Volas Dalibor 8 méterről a bal felső sarokba fejelt – a Loki eldöntötte a továbbjutás sorsát, és ezzel 3-1-es összesítéssel Magyarország legjobb 8 csapata közé került a Magyar Kupában.

DVSC-TEVA – Dunaújváros PASE: 2 – 0 (1-0)

2013. december 03. 17.00

Oláh Gábor utcai Stadion

Gólszerző: 24’ Máté Péter 67’ Volas Dalibor

Játékvezető: Erdős József

Asszisztens: Medovarszki János, Buzás Balázs

DVSC-TEVA:

Novakovis Nenad – Lázár Pál (54’ Bernáth Csaba), Máté Péter, Króner Martin, Horhut Mihály, Szécsi Márk, Szakály Péter, Spitzmüller István, Ferenczi János (61’ DombiTibor), Kulcsár Tamás (74’ Sidibe Ibrahima), Volas Dalibor

Vezetőedző: Kondás Elemér

Dunaújváros PASE:

Milinte Árpád – Villám Balázs, Burucz Barna, Farkas Viktor, Lázár Zsolt, Böőr Zoltán, Jakab Dávid (72’ Kocsis Gábor), Papp Máté, Ribeiro Thiago (77’ Samuel Ato), Egejuru Godslove ( 77’ Sóron Tibor), Villám Balázs

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.