Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2013. November 02. 19:05, szombat | Helyi sport
Forrás: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség

Véget ért az első Héger Ádám emléktorna

Véget ért az első Héger Ádám emléktorna

Emléktornával és mécsesgyújtással rója le tiszteletét a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség a fiatalon meggyilkolt kapus, Héger Ádám előtt.

Az I. Héger Ádám emléktornán, a tragikus körülmények közt, alig 22 évesen elhunyt játékos emlékét ápolja a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség.

A rendezvénnyre 10 csapat nevezését - Gaszisportvideo.hu, Mirage, Kiscsövesek, Optimavill Kft, Frankcity, Zéró Tolerancia, Real Concord, Sárga Taxi, Művész Presszó, Fanatic -fogadták el. A csapatokat két 5-ös csoportba sorsolták ki, akik körmérkőzésekkel döntötték el a továbbjutást érő helyezéseket. Minden csoportból az első négy csapat jutott tovább, akik egyenes kieséses rendszerben játszottak tovább és küzdöttek meg az első helyért. Az emléktornára a legjobbaknak járó különdíjat Somogyi Imre egykori labdarúgó játékos ajánlotta fel.

A csapatok, játékosok és a szurkolók mécsest gyújtva, együtt rótták le tiszteletüket Ádám előtt. A mécseseket a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségünk biztosította.

Az első emléktornán az aranymérkőzés győztese a Frankcityle, így a Miragevégzett a második helyen. A bronzmérkőzés a Sárga Taxi ellenében aFanatic javára dőlt el.

Dunaújváros, arany János Álatlános Iskola Tornacsarnok 2013. november 02. szombat 08.00 - 19.00

Címkék: Héger Ádám

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt

2024. Május 18. 05:03, szombat | Külföld

Hetekig eltarthat a helyreállítás a Houstont sújtó vihar után, tovább kutatnak áldozatok után is

Hetekig is eltarthat az áramszolgáltatás helyreállítása a hurrikánerejű viharok sújtotta Houston egyes részein, és változatlanul zajlik a károk felmérése, valamint a kutatás további áldozatok után - közölték a texasi nagyváros ható