Városlista
2024. május 11, szombat - Ferenc

Hírek

2014. Augusztus 03. 17:44, vasárnap | Helyi sport
Forrás: www.dpase.hu

Vélemények a Videoton meccs után

Vélemények a Videoton meccs után

A vereségünket értékelték,

Joan Carrillo (vezetőedző, Videoton FC): – A két fordulót követően elégedett vagyok a 6 ponttal és a 6 góllal, de azt meg kell jegyezni, hogy az első két bajnoki egymástól két teljesen különböző meccs volt. A Dunaújváros elleni találkozón két ellenfelünk is volt, a hőség és az ebből fakadó lassabb játék. Az első félidőben több technikai hibát is vétettünk, ebből is látszik, hogy van még munkánk, ugyanakkor a játékosok hozzáállással 100 százalékosan elégedett vagyok. Jó volt látni Oliveira-t – akit tavaly egy makacs sérülés is hátráltatott -, hogy visszanyerte régi formáját, nagy segítség az ő játéka. Elégedett vagyok az egész csapattal, öröm ezekkel a játékosokkal dolgozni.

Dobos Barna (sportigazgató, Dunaújváros PASE): – Először is gratulálok a Videoton FC-nek, akik teljesen megérdemelten nyertek. A találkozó elején megpróbáltunk támadólag fellépni, de ebből nem jöttünk ki jól. Oliveira gólját követően, a vezetés birtokában már jobban játszhatta a játékát Videoton, míg mi egy kicsit bizonytalanná váltunk. A második gól után a hazaiak még magabiztosabbak lettek, mi pedig a cserék ellenére sem tudtunk más sebességre kapcsolni. Véleményem szerint nincs nagy probléma azzal, hogy egyelőre nem szereztünk pontot, de természetesen nem jó 0 ponttal állni két forduló után. Leszünk ennél jobbak is, és ahogy már az előzőekben mondtam is, nekünk nem feltétlenül a Videoton, vagy más top csapatok ellen kell megszereznünk a pontjainkat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.

2024. Május 11. 07:02, szombat | Életmód

EU20 - Koncertek, futóverseny, családi programok az évfordulón

Egész napos fesztivállal, benne futóversennyel, koncertekkel, családi programokkal várják a közönséget május 12-én a fővárosi Szabadság téren Magyarország EU-csatlakozásának 20. évfordulója alkalmából.

2024. Május 11. 07:00, szombat | Belföld

Magyar-kínai együttműködés a vasúti járműgyártás területén

Együttműködési megállapodást írt alá az Acemil Zrt. a világ egyik legnagyobb mozdony- és motorvonat-gyártójával, a kínai CRRC Zhuzhou Locomotive Co. Ltd.-vel - tájékoztatta a magyar társaság pénteken az MTI-t.

2024. Május 11. 07:00, szombat | Külföld

Az Egyesült Államok újabb 400 millió dollár értékű hadifelszerelést küld Ukrajnába az orosz offenzíva elleni védekezéshez

Az Egyesült Államok 400 millió dollár (mintegy 170 milliárd forint) értékű újabb fegyverszállítmányt és katonai felszerelést küld az ukrán hadsereg számára, közvetlenül a hadszíntérre.