Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Január 10. 08:12, kedd | Helyi

Verekedéstől a falopásig

Verekedéstől a falopásig

Közös italozást követően szóváltásba keveredett egyik ismerősével egyik előszállási férfi, majd köztük dulakodás alakult ki, melynek során társa súlyosan megsérült. A mentők a dunaújvárosi kórházba szállították.

Falopáson értek tetten január 06-án három sárosdi férfit a sárosdi erdőben. Összesen 0,7 köbméter korábban kivágott fát akartak ellopni 13 400 Ft értékben. A rendőrök azonban elfogták és előállították őket a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vételük mellett megindult velük szemben a szabálysértési eljárás.

Igar – Vámszőlőhegyről egy ingatlan területéről vágott ki, majd lopott el mintegy 300 kg akácfát egy igari férfi, aki ellen szintén megindult a szabálysértési eljárás. A sárbogárdi rendőrök őt is szabálysértési őrizetbe vették.

Az egyik távfelügyeletet ellátó vagyonvédelmi cég tett bejelentést a rendőrségre január 07-én hajnalban, hogy Gárdony, Csokonai utca egyik házának garázsában talált egy román férfit, amikor betörés jelzésre vonult ki.
A járőrök a férfit előállították a Gárdonyi Rendőrkapitányságra, ahol ruházatátvizsgálása során zsebéből egy lopott mobiltelefon került elő. Mint kiderült, előző nap Velencén a Zárt utca egyik lakóházának parkolójában álló Fiat Ducato gépkocsiból vette ki.
A férfit a gárdonyi nyomozók gyanúsított kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették. Magánlaksértés és lopás miatt is felelnie kell.

Csoportos garázdaság miatt indult büntetőeljárás január 07-én egy 31 éves velencei, egy 30 éves miskolci és egy 26 éves szekszárdi férfivel szemben, akik Velencén az egyik hotel parkolójában verekedtek össze. A szálloda biztonsági vezetője volt az, aki szétválasztotta őket, majd az esetről értesítette a rendőrséget.
A járőrök mind a három férfit előállították a Gárdonyi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként lettek kihallgatva. Szabadlábon védekeznek.

Egy etyeki óvónő tett bejelentést arról, hogy január 05-én délelőtt 11.00 és 11.30 óra közötti időben az Etyeki Óvoda csoportszobájában tartott táskájából a pénztárcáját, benne 27 000 Ft készpénzzel, valamint étkezési utalvánnyal és bankkártyával, illetve személyes irataival ismeretlen személy eltulajdonította.
Mint később megállapítást nyert a fenti időpontban az egyik ovis gyermek édesanyja tartózkodott a csoportszobában, akit a rendőrök így előállítottak a Bicskei Rendőrkapitányságra. A 22 éves etyeki nőt a lopás elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A terhére rótt bűncselekmény elkövetését elismerte. Szabadlábon védekezik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.