Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Október 16. 20:47, szerda | Helyi sport

Vereség a Ligakupában

Vereség a Ligakupában

MVM-Paks - Dunaújváros PASE: 2 – 0 (1-0)

Két gólos vereséget szenvedett klubunk együttese a Ligakupa 4. fordulójában a Paks otthonában. A szeles, esős időben csapatunk játékosai kicsit fáradtabban kezdték a mérkőzést, ami nem maradt megtorlás nélkül az NB I-es csapat ellen, hiszen a 22. percben Kiss Tamás szerezte meg a vezető találatot csapatának, 5 méterről lőtt a kapu közepébe.

Az első félidő további perceiben kiegyenlített játék folyt a pályán, majd a játékvezető hosszabbítás nélkül fújt sípjába, ezzel szünetre küldve a csapatokat. A második félidőben nem sikerült felébredni játékosainknak, és a 47. percben már két gólosra növelte előnyét a Paks együttese. 35 méterről végezhettek el szabadrúgást, amit beívelve Nyári Tibor fejelt Orbán Soma hálójába.Összességében a mérkőzésen kiegyenlített játék folyt, a paksi csapat két helyzetéből kettőt értékesített, míg klubunk játékosainak nagyobb helyzetet nem sikerült kialakítani.

Horváth Ferenc:

Hozzáállásban mindenképpen látszott, hogy változott a csapat a múlt heti mérkőzéshez képest. Úgy gondolom, hogy játékban helyenként jobban, helyenként kevésbé jobban játszottunk, de összességében megérdemelten győzött a csapatom a mai mérkőzésen.

Dobos Barna:

Szerettünk volna, pontot, pontokat szerezni, de ez sajnos a mai mérkőzésen nem sikerült. A paksi csapat értékesítette a helyzeteit, míg ezzel szemben nekünk nem sikerült nagyobb helyzetet kialakítani.

Hajrá Dunaújváros, hajrá Dunaújváros PASE!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: